Trendbestemming Kroatië – airberlin vliegt vaker dan ooit tevoren!

airberlin vliegt deze zomer 14 keer per week en dus vaker dan ooit tevoren naar Kroatië. “Met ons nieuwe vluchtaanbod reageren wij op de toegenomen vraag naar vakantiereizen naar de Kroatische Adriatische Zee en bieden wij alternatieven aan voor bestemmingen die onder invloed van actuele geopolitieke ontwikkelingen staan”, aldus Merlin Schmischke, verantwoordelijk voor de toeristische afdeling bij airberlin.
Met Airberlin naar Kroatie

Blij

Romeo Draghicchio, directeur van de Kroatische centrale voor toerisme, vertelt: “Wij zijn erg blij dat airberlin haar vluchtaanbod naar Kroatië heeft uitgebreid en reizigers uit Duitsland hierdoor van extra vluchtopties kunnen profiteren. Het grootste aandeel van de toeristen die Kroatië bezoeken, komt met 2,3 miljoen bezoekers per jaar uit Duitsland – tendens stijgend.”

 

 

Iedere woensdag en zondag vliegt airberlin vanaf Berlijn, Düsseldorf en Wenen naar Split. Deze strandbestemming aan de Adriatische Zee kan uitstekend worden gecombineerd met een verblijf in het romantische Dubrovnik. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vliegt elke zaterdag vanaf Berlijn en Düsseldorf naar deze parel van de Adriatische Zee. Vanaf Wenen vliegt NIKI op donderdag en zondag naar Dubrovnik. Nieuw in het programma zijn ook Pula, Rijeka en Zadar die steeds een keer per week vanaf Berlijn en Düsseldorf als bestemming gelden. Net als afgelopen jaar vliegt airberlin een keer per week vanaf Neurenberg naar Split.

 

 

Steeds meer vakantiegangers ontdekken Kroatië als hun vakantiebestemming. Het land vol afwisseling aan de Adriatische Zee heeft talrijke UNESCO werelderfgoedplaatsen te bieden, waaronder ook het oude stadsgedeelte van Dubrovnik. Ook voor liefhebbers van de natuur is Kroatië ideaal: in totaal acht nationale parken en elf landschapsparken bezit dit land. Daarnaast is de Kroatische kust met meer dan 1200 eilanden direct voor de kust een van de meest gespleten kusten ter wereld.

 

 

In het kader van haar strategische vernieuwde invulling introduceert airberlin dit jaar nog een Business Class op vluchten binnen Duitsland en Europa. Aan boord is de eerste rij bestemd voor de passagiers van de Business Class. Reizigers genieten dan naast de exclusieve service vooral ook van royale beenruimte die met 32 inch (81 cm) de Europese standaard in de Business Class overtreft. Een verder essentieel kenmerk van de nieuwe Business Class is de gegarandeerd vrije middelste zitplaats, wat ook hoog boven in de lucht voor een bijzondere mate van exclusiviteit zorgt en de passende persoonlijke ruimte biedt.

Passagiers van airberlin komen bovendien met de topbonus Service Card in het genot van vele geneugten. De topbonus Service Card kost 119,- euro per jaar en omvat talrijke voordelen. Zij biedt onder andere de mogelijkheid om gratis nog een bagagestuk of sportbagagestuk mee te nemen. Inclusief is ook de gratis zitplaatsreservering voor de kaarthouder en zijn gezin of een medereiziger.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.