Win een reis naar Portland op Festival DORST Den Bosch en Utrecht

Tijdens de twee weekenden dat Festival DORST plaatsvindt, 26-28 augustus in Den Bosch en 2-4 september in Utrecht, wordt de bestemming Portland (Oregon, USA) extra onder de aandacht gebracht bij de bezoekers. Dit Wijn & Speciaal Bier Festival past goed bij deze Amerikaanse stad, met meer dan 70 bierbrouwerijen, 12 wijnhuizen en meer dan 600 foodtrucks het hele jaar door. Tijdens het festival maken bezoekers kans op een culinaire reis naar Portland.

Hopworks on N. Williams  in Portland, Oregon.  Photo by Jamie Francis

Hopworks on N. Williams in Portland, Oregon. Photo by Jamie Francis

Culinaire bestemming

Bezoekers van het Festival DORST in Den Bosch of Utrecht worden door een kenner van de stad geïnspireerd voor deze culinaire bestemming in het noordwesten van Amerika. Iedereen die mee wil doen aan de winactie kan een van de bierviltjes pakken die verspreid op Festival DORST te vinden zijn. Daarop staat een unieke code geprint die potentiele reizigers in moeten vullen op de website van Festival DORST.

 

 

De reis bestaat o.a. uit twee vliegtickets van KLM/Delta, die dagelijks een rechtstreekse vlucht heeft tussen Amsterdam en Portland. Na aankomst op PDX Airport, welke de afgelopen 4 jaar door Travel + Leisure is uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika, krijgen de winnaars drie hotelovernachtingen in Portland, twee nachten in het wijngebied en twee nachten aan de kust van Oregon. Een huurauto en grondarrangement zijn tevens inbegrepen. Tijdens deze reis krijgen de twee personen de kans om de bier- en wijncultuur van Portland, Oregon te ontdekken. Voor meer informatie over het Festival DORST ga je naar de website van het festival.

Brouwerijen in ontwikkeling

De stad Portland heeft op dit moment al meer bierbrouwerijen dan waar dan ook ter wereld en er blijven nieuwe brouwerijen bij komen. Zoiglhaus Brewing brengt Duitse invloeden naar het zuidoosten van Portland, van traditionele brouwtechnieken tot een nieuw gemeenschappelijk brouwsysteem.

 

 

Royale Brewing heeft een nieuwe taproom laten bouwen in de wijk St. Johns, met prachtige murals als decoratie en een gezellige patio. En dat is niet de enige brouwerij met een nieuwe locatie: Double Mountain Brewery opent in augustus een nieuwe locatie in de wijk Woodstock; Wayfinder Beer opent in augustus in Central Eastside; Breakside Brewery komt deze herfst met een biertuin op een dakterras in het Slabtown District; Scout voegt hier een Hawthorne taproom aan toe en Ross Island Brewing komt met een taproom in de wijk Brooklyn eind dit jaar. Dit alles na recente openingen eerder dit jaar van: nanobrouwerij Back Pedal Brewing; Great Notion Brewing met een specialisatie in fruitige IPA’s en creatieve sour ales en ten slotte Labrewatory, een craft beer lab.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.