Record aantal supporters gaan Max Verstappen aanmoedigen bij Formule 1 Grand Prix in Spa

Oad gaat op 28 augustus aanstaande met een record aantal gasten naar de Formule 1 Grand Prix in Spa, Francorchamps met Max Verstappen in de hoofdrol. Meer dan 1000 supporters van Max uit het hele land gaan met Oad naar het circuit om hem aan te moedigen.
oad-bus

Dagje uit

Het geheel verzorgde dagje uit naar de Formule 1 Grand Prix is een voorbeeld van een speciale dagtocht. De luxe bus met thee en koffie aan boord brengt de gasten zonder stress en parkeerkosten naar het Formule 1 Grand Prix circuit en terug.

 

LEES OOK DIT: Spa omarmt de regen

 

De gasten voor dit dagje uit naar de Formule 1 zijn voornamelijk vaders en zonen en vriendengroepen. Vanuit het hele land vertrekken de Oad bussen ’s morgens vroeg. Zij verzamelen in Maastricht waar iedereen een ontbijtbox krijgt. Om 08.00 uur arriveren de bussen in Spa en beleeft iedereen de dag op zijn manier. De staanplaatskaarten geven de mogelijkheid om vrij rond te lopen in geselecteerde zones met zicht op de race. Langs het parcours staan overal grote schermen waarop de race is te volgen.

Reisorganisatie Oad

Oad staat bekend om busreizen door Europa; van rondreizen en excursiereizen tot themareizen (wandelen, muziek, culinair en kerst). Bovendien biedt Oad een grote keus aan riviercruises aan.

 

 

De dagtochten met de chauffeur als gastheer bieden voor elk wat wils; reizen per luxe bus vanaf een groot aantal opstapplaatsen in Nederland, entreekaarten en gratis koffie en thee aan boord. Een dagtocht belooft een geslaagd dagje uit zonder zorgen, waarbij de gast voor de ingang/deur wordt afgezet.

Naast gerenommeerde bestemmingen als Madurodam met een Royal Tour Den Haag, de musical Soldaat van Oranje, Volendam en Marken, Giethoorn, de Winter Efteling, Monschau en de kerstmarkten in Keulen, Essen, Münster, Oberhausen en Düsseldorf in Duitsland, organiseert Oad speciale dagtochten naar landelijk bekende evenementen.

  • 3 en 4 september: Wereldhavendagen in Rotterdam;
  • 20 september: Prinsjesdag in Den Haag;
  • 20 tot en met 24 september: De 50PlusBeurs in de RAI Amsterdam;
  • 24 september: Tina-dag op Duinrell in Wassenaar;
  • Vanaf 4 november: The Lion King arrangementen in Circustheater Scheveningen. De kaartverkoop voor de voorstellingen is onlangs van start gegaan.

Uit de klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat het gastheerschap van de chauffeurs bijzonder wordt gewaardeerd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.