Komend weekend exclusieve Brocante-Streekmarkten in Den Haag

vrijdag 12 augustus organiseert Van Vulpen een Biologische Streek Markt in Voorburg. In de Schagenstraat prijken tientallen stands met een veelheid aan heerlijke biologische streek producten. Dit evenement is voor het publiek een pracht gelegenheid om zowel aan de diverse markt artikelen als aan mooie aanbiedingen in de winkels aandacht te besteden.
brocante-den-haag

Heel Voorburg en omgeving is van 9 tot 17 uur van harte welkom in de Schagenstraat. Op zaterdag 13 augustus kunnen alle bewoners van Benoordenhout Den Haag en alle belangstellenden uit Haagse Hout, Haaglanden en omgeving van 10-17 uur bij winkelcentrum Willem Royaardsplein een exclusieve Boeken-Kunst-Brocante-Streek Markt bezoeken. Standhouders, organisatie en de middenstand van het Willem Royaardsplein verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers.

 

 

Alle Kijkduin bezoekers krijgen zondag 14 augustus een leuke Zondag Markt voorgeschoteld. Tientallen standhouders etaleren en presenteren langs de Boulevard en op het Delta Plein heerlijke biologische streek producten, de mooiste vintage en trendy handmade en lifestyleartikelen, brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, verzamelobjecten als Verkadealbums, Schoolplaten en Landkaarten enz. Er is voor iedereen wel wat te vinden. De toegang en het parkeren is gratis.

 

 

Data en locaties

Vr 12 aug 2016 Voorburg: Bio Streekmarkt Schagenstraat 9-17 uur.
Za 13 aug 2016 Den Haag Boeken-Kunst-Brocante-Hand Made-Streek WC Willem Royaardsplein 9-17 uur.
Zo 14 aug 2016 Kijkduin Boeken-Brocante Kunst-Hand Made-Streek Markt Boulevard/Plein 10-17 uur.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.