Maand voor de vrouwelijke reiziger in Thailand

Deze maand staan vrouwen centraal in Thailand. Van tropische stranden en luxe spa’s met beauty behandelingen, tal van activiteiten en speciale kortingen, vrouwelijke reizigers worden deze maand volledig in de watten gelegd. Dat juist deze maand gemarkeerd is als ‘maand voor de vrouwelijke reiziger’ is niet voor niets: op 12 augustus viert het land de verjaardag van Koningin Sirikit.

De maand voor de vrouw in Thailand

De maand voor de vrouw in Thailand

Het Thais Verkeersbureau lanceert een speciale campagne om te laten zien dat Thailand de ultieme ladies – only bestemming is.

Beautyland Thailand

Thailand is met haar tropische stranden, luxe resorts en spa’s met traditionele Thaise massages, body scrubs en gezichtsbehandelingen al een waar vrouwenparadijs. Tegenwoordig gaan die beautybehandelingen nog verder: bij tal van Thaise klinieken worden laserbehandelingen, haartransplantaties en botox aangeboden. Ook staan de tandartsen in Thailand goed bekend en kun je het land verlaten met een heuse ‘Siamese smile’. Uiteraard is een ‘make-over’ ook mogelijk door een bezoek aan een van de vele beautysalons die het land rijk is. Voor een nieuwe coupe zijn er vele fijne kapsalons en voor de perfecte manicure bezoek je de nail bar.

 

 

Speciaal aanbod voor vrouwen

Deze maand doet Thailand hier een schepje bovenop. Naast het huidige aanbod zijn er tal van speciale activiteiten en aanbiedingen speciaal voor vrouwelijke reizigers. Zo bieden geselecteerde kledingwinkels extra kortingen, zijn er speciale detox programma’s in de spa’s en bieden resorts de ultieme yoga ervaring. Liever actief bezig zijn? Thailand is een golfparadijs bij uitstek en biedt ruime keuze uit vele prachtige banen, aangelegd in tropische weelde. Stoere meiden die het aandurven zijn meer dan welkom bij een van de vele boksscholen in het land voor een uitdagende muay thai work-out met een personal trainer. Ook aan de meer reislustige vrouwen die op zoek zijn naar een unieke ervaring is gedacht met speciale kortingen op bijzondere accommodaties in het hele land. Groepen vrienden of families en solo reizigers, er is voor iedereen een uniek en speciaal aanbod voor een onvergetelijk bezoek aan Thailand.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.