Lonely Planet presenteert de 500 ultieme bestemmingen

De wereld is gigantisch en er is zo veel te zien, dat je het overzicht soms dreigt te verliezen. Wat is absoluut het mooiste om te bekijken of te beleven? De Taj Mahal? De Grand Canyon? Of toch Machu Picchu? De experts van Lonely Planet geven in Lonely Planet ultieme bestemmingen voor het eerst antwoord op deze vraag.

De 500 beste plekken op aarde

De 500 beste plekken op aarde

Zowel de populairste toeristische trekpleisters als de verborgen parels zijn in deze lijst gerangschikt: de ultieme top 500 van beste plekken op aarde. De reisexperts van Lonely Planet hebben beslist. Nu is de beurt aan de lezer: wat wordt de volgende reisbestemming?

 

 

Je kunt ervoor kiezen om te ontspannen in een van de vele badhuizen van Boedapest. Of laat je verrassen door de wilde dieren en de toegankelijkheid van het Zuid-Afrikaanse Krugerpark. Lonely Planet Ultieme bestemmingen levert genoeg inspiratie op voor een volgende vakantiebestemming en biedt daarnaast prachtige foto’s van plekken die je overslaat.

 

 

Lonely Planet Ultieme bestemmingen
Auteur: Lonely Planet
ISBN: 9789021562551
Prijs: €29,99
Verschijnt: 6 september 2016
Kosmos Uitgevers

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.