Lonely Planet presenteert het beste streetfood en de lekkerste drankjes ter wereld

Heb je altijd al willen weten hoe je de meest romige Amerikaanse milkshake maakt? Of wil je thuis Siciliaanse arancini bereiden? Lonely Planet legt in twee nieuwe boeken uit waar je de heerlijkste drankjes en het meest authentieke streetfood kunt vinden en hoe je ze zelf kunt maken!

Het beste streetfood ter wereld

Het beste streetfood ter wereld

Lonely Planet Beste streetfood ter wereld

Lonely Planet Beste streetfood ter wereld brengt de lekkerste streetfoodsmaken van over de hele wereld naar je eigen keuken.
Het hart van een (nationale) keuken en de cultuur daarvan vind je op straat: van tacokarretjes en noodlebarretjes tot straatmarkten en gelateria’s. Lonely Planet geeft 100 authentieke recepten voor de lekkerste en verste streetfoodgerechten, zodat je de smaken van je vakantiebestemming thuis kunt ervaren. Heerlijk en gezond!

 

 

Lonely Planet beste drankjes ter wereld

Lonely Planey Beste drankjes ter wereld brengt de lekkerste drankjes van over de hele wereld naar je eigen huis. Geniet thuis van de internationale cocktails, drankjes en sapjes die Lonely Planet voor je heeft verzameld. Van een verfrissende Michelada uit Mexico, een opwekkende Pisco Sour uit Peru tot een verwarmende Indiase chai. Met meer dan 60 recepten van over de hele wereld is er altijd wel een waar je je dorst mee kunt lessen!

Auteur: Lonely Planet
Prijs per stuk: € 12,50
Kosmos Uitgevers

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.