Aruba lanceert ‘International Happiness 360’ congres

In aanloop naar de Wereld Toerisme Dag, lanceert Aruba samen met de World Tourism Organisation (UNWTO) het allereerste internationale Happiness 360 congres. Het symposium beslaat trends uit de markt en de synergie tussen toerisme, cultuur en geluk. Het Happiness 360 Congres vindt op 13 & 14 september op het One Happy Island plaats.
aruba-happiness

Afhankelijk

“Aruba is, gezien de omvang, het meest toerisme-afhankelijke land ter wereld. Dit zorgt ervoor dat het eiland haar activiteiten continu op de laatste trends uit de sector afstemt. Wij zijn vereerd om een dergelijk congres te organiseren en zeer waardevolle inzichten met internationale stakeholders uit de hele wereld van toerisme en cultuur, te kunnen delen”, aldus Otmar Oduber, Minister van Toerisme, Transport, Primaire Sector en Cultuur.

 

 

“Toerisme verbindt mensen en kan een katalysator van positieve veranderingen zijn. UNWTO is verheugd om met Aruba als partner dit congres op te tuigen. Wij zijn ervan overtuigd dat het Happiness congres de perfecte gelegenheid is om te bespreken hoe toerisme de drijvende kracht achter een duurzame toekomst kan zijn”, aldus UNWTO Secretaris-Generaal Taleb Rifai.

 

 

Het congres wordt opgeluisterd met keynote speeches en breakout sessies van befaamde internationale experts op het gebied van toerisme, zogeheten thought leaders van Harvard, Florida-Caribbean Cruise Association, World Community of Museums (ICOM), Aruba en andere toonaangevende organisaties. Onderstaande onderwerpen komen onder meer aan bod tijdens het congres:

Sprekers

  • What makes a good life (trending Ted Talk) Spreker: Dr Robert Waldinger, Harvard
  • New Business modellen, Spreker: April Rinne
  • Global Authority on the Sharing Economy
    Cultural and Natural Global Protection Spreker: Dr. Anne-Catherine-Robert-Hauglustaine
  • ICOM The Happiness Trend is your Friend, Spreker: Daniel Levine, Global Marketing Trends Expert
  • Cruising to Happiness, Sprekers: Michele Paige, FCCA
  • Toename concurrentie door middel van cultureel toerisme Commentaar over toerisme, duurzaamheid en cultuur, Sprekers: UNWTO Secretaris Generaal Taleb Rifai, de Minister-President van Aruba, Mike Eman, de Minister van Toerisme, Transport, Primaire Sector en Cultuur, Otmar Oduber en de CEO van de Aruba Tourism Authority (ATA) Ronella Tjin Asjoe-Croes

 

 

Het Happiness 360 congres richt zich vooral op internationale ministeries van toerisme en cultuur, Nationale Toerisme Organisaties (NTOS), Destination Management Organisations (DMO’s), leiders op het gebied van cultuur en cultureel erfgoed, conservatorexperts en de media.

“Het organiseren van dit congress heeft als voornaamste doel om deelnemers een rijke ervaring te bieden, zowel met de inspirerende line-up van sprekers, als onze eigen rijke en dynamische eilandcultuur, het directe resultaat van een mengeling van meer dan 90 verschillende nationaliteiten”, verklaart Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority (ATA).

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met een enerverend programma en onze samenwerking met de UNWTO, deze doelstelling kunnen realiseren”

Kijk voor het complete overzicht van sprekers en meer informatie over het Happiness 360 Congres Wereld Toerisme Aruba op Happiness 360 Congres

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.