Ontdek de Airberlin werelddagen

Toe aan vakantie? airberlin biedt nog t/m 21 juli 2016 een ticket-actie voor extra voordelige vluchten vanaf de Duitse luchthavens Düsseldorf, Köln/Bonn en Münster/Osnabrück aan. De aanbieding is geldig voor vluchten in de periode 1 augustus t/m 31 maart 2017. Vluchten binnen Europa kunnen reeds vanaf 69 euro voor een retourvlucht worden geboekt.

De werelddagen van Airberlin

De werelddagen van Airberlin

Liefhebbers van de VS kunnen reeds vanaf 369 een retourvlucht boeken naar het land van de onbegrensde mogelijkheden, bijvoorbeeld voor christmas shopping in New York. Wie de koude winter wil ontvluchten, kan met airberlin een retourvlucht naar het Caraïbische gebied vanaf 495 euro non-stop vanaf Düsseldorf boeken.

 

 

Last minute reistips

Het meest populair onder passagiers uit Nederland is de verbinding van Düsseldorf naar Curaçao, die dit jaar haar vijfjarig jubileum viert. In de zomer op dinsdag en in de winter ook op zondag vertrekt van airberlin een vliegtuig van het type Airbus A330-200 vanaf Düsseldorf naar Curaçao. Absolute trendy bestemming dit jaar is Havanna. Aanvullend op het bestaande aanbod van vluchten naar Varadero vliegt airberlin sinds mei ook naar de Cubaanse hoofdstad. Ook reizen naar de VS zijn deze zomer erg in trek. airberlin is vanaf Düsseldorf de grootste aanbieder van vluchten naar Noord-Amerika. In mei heeft de luchtvaartmaatschappij haar bestaande aanbod van vluchten naar New York, Miami, Los Angeles en Fort Myers uitgebreid met nieuwe verbindingen naar Boston en San Francisco.
Alle vliegtuigen van airberlin voor langeafstandsvluchten beschikken over een Business Class met elk 19 comfortabele FullFlat-stoelen die ook aan de meest hoge eisen voldoet. De airberlin Business Class onderscheidt zich door een optimale privésfeer, uitstekend comfort en individuele service. In de Economy Class genieten passagiers van airberlin tijdens langeafstandsvluchten bovendien van 20 procent meer beenruimte op 48 XL-seats per vliegtuig. Met een zitplaatsafstand van ca. 91cm (36 inch) heeft airberlin volgens de gegevens van het vergelijkingsportaal Skytrax* bij de branchevergelijking daarmee de grootste zitplaatsafstand in de Economy Class op langeafstandsvluchten. Deelnemers aan het frequent flyer-programma topbonus kunnen hun gespaarde miles inwisselen voor XL-seats of upgrades naar de Business Class.

 

 

De top-zomerbestemming bij de passagiers van airberlin is net als in de voorgaande jaren Mallorca. Al twaalf jaar op rij is airberlin airline nummer 1 op de luchthaven van Palma de Mallorca. Ook Ibiza, de Canarische eilanden, Italië evenals de nieuwe bestemmingen van airberlin in Kroatië zijn deze zomer erg gewild.
Een favoriete winterbestemming is Innsbruck met vijf wekelijkse vluchten vanaf Düsseldorf. De hoofdstad van Tirol is de op vier na grootste stad van Oostenrijk. Vanaf luchthaven Innsbruck zijn bijna alle skigebieden in Tirol en Zuid-Tirol binnen 1 uur tot maximaal 1,5 bereikbaar.

Düsseldorf Airport beschikt over een station voor (internationaal) snelverkeer en is vanaf 38 euro voor de heen- en terugreis met de trein bereikbaar. Ook met de auto kan de luchthaven zeer goed worden bereikt. Het voertuig kan bijvoorbeeld voor acht dagen vanaf 39 euro worden geparkeerd. Omdat de vakantieperiodes in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen vaak afwijken van die in de Benelux-landen profiteren reizigers onder andere van gunstigere prijzen en een geringere verkeersdrukte dan tijdens het hoogseizoen. Dit jaar geldt dit bijvoorbeeld voor de tweede helft van de zomervakantie, een deel van de herfstvakantie evenals voor de complete voorjaarsvakantie 2017.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.