Verkeersbureaus.info bezoekt grootste reisbeurs USA

De redactie van Verkeersbureaus.info was aanwezig op de grootste reisbeurs van Amerika in New Orleans om jou als reiziger nog beter te kunnen informeren over de nieuwste trends en bestemmingen in de Verenigde Staten.
new-orleans-four-points-hotel

Proximity campagne

Om het toenemende aantal Nederlandse toeristen een aangenaam verblijf te bieden zijn veel steden en staten aan het investeren om hun hotels en toeristisch aanbod uit te breiden. Verschillende bestemmingen, bekende en minder bekende, worden in paren aangeboden om in 1 reis te bezoeken. Een unieke kans om nog meer van het land te zien. In 2015 kozen meer dan 725.000 Nederlanders de USA als bestemming!

New York

NYC, bekend van de slogan, the city that never sleeps, verwelkomde in 2015 maar liefst 11,3 miljoen internationale toeristen. De stad bouwt veel nieuwe hotels, zowel op Manhattan als in Brooklyn. De luchthaven LaGuardia Airport wordt binnenkort vernieuwd en daarmee toekomstklaar gemaakt voor 2021. In New York City kun je vanaf 2019 in praktisch heel de stad gebruik maken van het openbare WiFi netwerk en dus altijd connected blijven en je favoriete moment delen op Facebook. Door de inzet van de Ninja Turtles wil NYC Go, het verkeersbureau van New York, meer families bereiken. Er is een mini site ontwikkeld op www.nycgo.com/family. Ook de meeste hotels die nu geopend worden zijn van het midden segment. Betaalbare 3-sterren hotels met bijv. gratis ontbijt en Wifi. Perfect voor de familie. De nieuwe slogan van de stad is

“New York City. See it for yourself”

De skyline van New York

De skyline van New York

Washington DC

Washington DC start een campagne ‘Washington DC is Cool’ om zo zijn onverwachte kant tonen aan toeristen. Zo komen er meer dan 3.000 openbare huurfietsen en een nieuwe cablecar. Niet voor niets is DC uitgeroepen tot ‘Best Place to Travel in 2015” door Lonely Planet.

Capital Dome Washington DC. Foto: Jake Mcguire

Capital Dome Washington DC

Minneapolis

De stad Minneapolis en de staat Minnesota storten zich op sportevenementen. Dat betekent de opening van het U.S. Bank Stadium volgende maand, de wereldwijd bekende Ryder Cup op de golfbanen in de Minnesota en de SuperBowl die plaats vindt in het U.S. Bank Stadium. Grote evenementen waar veel toeristen op afkomen.


Het USbank stadion in Minnesota

Het USbank stadion in Minnesota

Dit is een extra reden om een tussenstop in te plannen in Minneapolis tijdens je vlucht naar de USA. Wat veel mensen niet weten is dat veel vluchten al een tussenstop maken in Minneapolis. Je kunt er daardoor bijna altijd kosteloos een paar dagen verblijven. Een paradijs voor shopliefhebbers is Minneapolis met de Mall of America zeker. Taxfree kleding en schoenen shoppen, in America’s grootste winkelcentrum, compleet met pretpark, hotels en tientallen restaurants.

Wist je dat de Mall of America een compleet pretpark heeft?

Wist je dat de Mall of America een compleet pretpark heeft?

Los Angeles

De stad waar de zon altijd schijnt gaat investeren om klaar te zijn voor de Olympische Spelen van 2024. Dat betekent voortaan in Los Angeles:

  • Sneller naar de huurauto balie vanaf het vliegtuig en niet meer met een bus.
  • Volautomatische onbemande metro’s die de gates met elkaar verbinden. Je hoeft dus niet meer heel ver te lopen.
  • Een uitbreiding van het metro netwerk waardoor musea, het strand, de Pier en Santa Monica makkelijker bereikbaar zijn.

los-angeles-skyline-downtown

Ook komt er in 2019 een directe verbinding met LAX airport. Vanaf 7-07-2016 wordt het bike sharing system gelanceerd met 65 stations en maar liefst 1.000 huurfietsen.

Nog meer Nederlanders naar Amerika

Het verkeersbureau van de Verenigde Staten van Amerika, Brand USA gaat voor het eerst in zijn bestaan actieve promotie doen op de Nederlandse markt om meer Nederlanders bewust te maken van de diversiteit en de unieke verhalen die elke staat en stad te vertellen heeft. De Nederlandse reisorganisaties, Airlines en verkeersbureaus , verenigd in Stichting Visit USA the Netherlands, waar Verkeersbureaus.info ook lid van is zal hier een actieve rol in vervullen. Je kunt binnenkort dus meer Amerika promotie verwachten via social media en op websites die je met je mobiel bezoekt.

Wil je nu alvast de inspirerende brochure downloaden van BrandUSA met daarin alle staten en de Nederlandse reisorganisaties die reizen naar de USA aanbieden? Vul je email adres hieronder in. Je kan eventueel ook een gedrukt exemplaar met meer dan 200 pagina’s bestellen voor €4,95 verzendkosten.

Download hier de officiële brochure over de USA

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

Verminderen wachttijden bij de douane

Een veel gehoorde opmerking is dat de wachttijden lang zijn bij de douane. Ook daar houdt Brand USA zich actief mee bezig om dit te verlagen. Door het opzetten van Global Entry wordt het voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders nog eenvoudiger en sneller om de USA binnen te komen. Ook het aanvragen van een ESTA visum is in het Nederlands tegenwoordig en voor iedereen binnen 10 minuten online aan te vragen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven zul je steeds vaker inspirerende posters met mooie foto’s vinden over de bestemming waar je naar toe bent gevlogen. Geen saaie wachttijden meer dus bij de bagagebanden zodat jij je met recht welkom voelt in de USA!

discover-america-brand-usa

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.