E-visums? E-Tourist? Hoe kom ik via het internet aan een visum?

Het is sinds enkele jaren mogelijk om via het internet een visum aan te vragen, je kan dit doen via de website van de ambassade of via de visumdienst van Nederland: visumvoor.com. Als je het via een ambassade wilt doen, dan heb je een creditcard nodig en moet je door het omslachtige systeem van de ambassade heen struinen om dit allemaal voor elkaar te maken. Je kan voor deze optie kiezen.
logo-visumvoor

Maar…. hoe kan het eenvoudiger en sneller?

Via visumvoor.com kan je online je visum direct aanvragen en in 90 procent van de gevallen heb je het visum de volgende dag in je mailbox! (Let hierbij ook even op je spam folder)

Hoe gaat het in zijn werk?

Je gaat naar de website van visumvoor.com, daar vul je het formulier in wat bij het land aanwezig is. De aanvraag wordt vervolgens beveiligd geregistreerd middels een SSL beveiligde internet verbinding. Je hoeft je dus niet ongerust te maken of alles wel goed beveiligd is. Je aanvraag wordt vervolgens verwerkt in het systeem en je visum wordt naar het opgegeven e-mailadres verstuurt.

Je kan tijdens je aanvraag ook kiezen om een gratis sms te ontvangen als je visum verstuurd is. Zo blijf je altijd op de hoogte van de status van je aanvraag.

 

 

Alle prijzen die zij vragen per land staan netjes vermeld op de website. Dit is de prijs die je ervoor betaalt en er komt helemaal niks meer bij!

Voor welke landen kan ik een visum aanvragen?

Je kan voor alle landen die een digitaal visumaanvraag systeem hebben een visum aanvragen. Hier volgt een opsomming van de beschikbare landen: Turkije, ESTA Amerika, Visum ETA Canada, Sri Lanka, Cambodja, Australië, Visum e-tourist India, Myanmar en Burma.

Reisverslag India #1 // New Delhi

Vergeet niet je visum voor India aan te vragen. Foto: Contributor Stephanie

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.