Ontdek Indonesië met de Wonderful Indonesia Travel Pass

Indonesië, het land van meer dan 17.000 eilanden, is de bestemming bij uitstek voor een prachtige rondreis. Garuda Indonesia maakt het nu wel heel makkelijk de mooiste plekken van Indonesië te ontdekken met de Wonderful Indonesia Travel Pass. Ben jij een avonturier, duiker, cultuurliefhebber of een beetje van alles? Met deze pas reis je eenvoudig naar de mooiste spots in Indonesië.

Ontdek Indonesië met een Travel Pass

Ontdek Indonesië met een Travel Pass

Wonderful Indonesia Travel Pass

De Wonderful Indonesia Travel Pass schaf je aan bij een internationaal return vliegticket van Garuda Indonesia. Minimaal 3 en maximaal 8 keer vlieg je voordelig naar meer dan 50 bestemmingen binnen Indonesië. Maak een keuze uit de Underwater Pass, Adventure Pass, Heritage Pass of een combi van deze drie: de Explore Pass.

 

 

Underwater Pass

De onderwaterwereld van Indonesië is fenomenaal. Kleurrijk koraal en prachtige vissen maken Indonesië één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. De duikmogelijkheden zijn eindeloos: van het bekende Bali tot afgelegen eilandjes. Met de Underwater Pass vlieg je moeiteloos naar de beste duikbestemmingen als Bali, Lombok, Labuan Bajo, Manado, Raja Ampat, Derawan, Ambon, Ternate, Wakatobi, Saumlaki, Semarang en Sabang.

 

 

Adventure Pass

Avonturiers kunnen hun geluk niet op met machtige bergen, groene regenwouden die zich perfect lenen voor een trekking, rollende golven om op te surfen en de diepblauwe zee om in te duiken. Met de Adventure Pass maak je een avontuurlijke rondreis naar bijvoorbeeld Bali, Lombok, Labuan Bajo, Nias, Ternate, Surabaya, Banyuwangi, Sumbawa, Medan, Padang, Raja Ampat en Bandung.

Heritage Pass

Cultuurliefhebbers zijn in Indonesië aan het goede adres: de ruim 17.000 eilanden zijn doordrenkt van eeuwenoude cultuur. Met de Heritage Pass sta je binnen no time bij de mooiste tempels, historische plekken en traditionele dorpjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Solo, Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Banyuwangi, Bandung, Bali, Tambolaka, Padan, Nias en Makassar.

Explore Pass

Kun je niet kiezen en wil je van alles een beetje? Ga dan voor de Explore Pass en stel je eigen reis samen!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.