Dit is de nieuwe samenwerking van Air Transat

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, is een samenwerking aangegaan met marketing- en communicatie-bureau Aviareps.
air-transat-aviareps

Aviareps

Aviareps ondersteunt Air Transat sinds 1 juni bij activiteiten in Nederland en België. De focus van de werkzaamheden ligt op pr en mediarelaties. Nicole Conrad, Commercieel Directeur Centraal Europa bij Air Transat: “Air Transat heeft Aviareps gekozen om de pr activiteiten in België en Nederland op te pakken. Wij zijn het team van Aviareps dankbaar voor hun ondersteuning en kijken uit naar een fijne samenwerking. Samen met Aviareps willen wij onze luchtvaartmaatschappij op een positieve manier voor het voetlicht brengen en de toeristische mogelijkheden naar Canada maximaliseren.”

Martijn Strijker, General Manager van Aviareps Benelux: “Wij zijn blij en trots dat wij Air Transat aan ons klantportfolio mogen toevoegen. Air Transat vliegt naar mooie bestemmingen en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze teams in Nederland en België gaan met veel enthousiasme aan de slag voor deze prachtige luchtvaartmaatschappij.”

 

 

Rechtstreeks vliegen naar Canada

Per jaar vervoert Air Transat rond de 3 miljoen passagiers. Tussen april en oktober biedt Air Transat directe vluchten van Nederland en België naar Canada. Vanaf Amsterdam wordt in deze periode rechtstreeks gevlogen naar Toronto, Calgary en Vancouver. Vanaf Brussel is er een directe vlucht naar Montreal. Daarnaast zijn er diverse goede verbindingsvluchten, waardoor Montreal (via Toronto) ook vanaf Amsterdam goed bereikbaar is en er vanuit Brussel, via Montreal, ook naar Toronto en Quebec-City kan worden gevlogen.

 

 

Comfort, service en gratis extra’s

Op vluchten van Air Transat kunnen passagiers gebruikmaken van een modern
entertainmentsysteem, beschikbaar via persoonlijke touchscreens in het toestel of op de eigen mobiele apparaten, via het lokale WiFi-netwerk. Air Transat biedt haar gasten een hoog serviceniveau aan boord en nieuw ontworpen ergonomische lederen stoelen en de natuurlijke dag- en nachtsfeerverlichting zorgen voor een comfortabele reis voor alle passagiers. Reismogelijkheden zoals Club Class en Option Plus kunnen worden bijgeboekt voor nog meer comfort en extra privileges. Sportuitrustingen, zoals golf-, vis-, kampeer- of skiuitrusting mogen gratis mee aan boord, evenals een snowboard.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.