Air Transat trotse partner van Rendez-vous Canada 2016

Air Transat is verheugd als partner nauw betrokken te zijn bij Rendez-vous Canada 2016, een belangrijke internationale toeristische beurs, en hiermee bij te dragen aan de positionering van Canada als een topbestemming voor internationale toeristen.
air-transat-vliegtuig

Aftrap toeristisch zomerseizoen

“Het is een enorm genoegen om te deel te nemen aan Rendez-vous Canada, net voor de aftrap van ons zomerseizoen 2016 waarin we meer trans-Atlantische routes aanbieden dan ooit tevoren. We vinden het dan ook geweldig dat het evenement dit jaar in Montreal wordt gehouden, waar ons hoofdkantoor is gevestigd “, aldus Annick Guérard, General Manager van Transat Tours Canada.

 

 

Op 24 april heeft Guérard Jean-François Lemay, President van Air Transat, vergezeld op de Rendez-vous Canada 2016. Samen met veel van de belangrijkste zakelijke partners hebben zij in restaurant Toqué!, van de beroemde chef-kok en eigenaar, Normand Laprise, genoten van een avond vol culinaire ontdekkingen.
air-transat-culinair

“Het is de speciale airline-ervaring waarmee Air Transat zich onderscheidt. Ons attente cabinepersoneel en de ruime cabine van onze wide-body Airbus-vliegtuigen, aangevuld met de sfeerverlichting en het individuele entertainmentsysteem, zorgen ervoor dat het vakantiegevoel van onze passagiers al begint op het moment dat zij aan boord komen, “aldus Lemay. “We streven meer dan ooit na, om onze ontwikkeling in de Europese markt – waar men ons al goed kent – voort te zetten, terwijl we anderzijds ook een toonaangevende leverancier blijven in de Canadese toeristische sector.”

Meer dan 50 directe vluchten naar Canada

Deze zomer biedt Air Transat meer dan 50 directe vluchten tussen Europese en Canadese steden met vluchtfrequenties variërend van dagelijks tot wekelijks. In aanvulling hierop zijn er nog talrijke aansluitende vluchten waardoor Europeanen nu nog meer mogelijkheden hebben om bestemmingen binnen Canada te combineren.

 

 

Air Transat vliegt het hele jaar door van en naar Londen en Parijs. Meer dan 50% van de passagiers op deze vluchten zijn Europeanen die Canada graag willen ontdekken.

 

 

Vanaf Amsterdam biedt Air Transat directe vluchten naar Vancouver (3x per week), Calgary (1x per week) en Toronto (4x per week). Dankzij de nieuwe binnenlandse vluchten tussen Toronto en Vancouver kunnen reizigers Oost- en West-Canada nu in een reis combineren.

Comments are closed.