Kokende wagens en Smikkeltruukskes op rollend food fest

Jazeker, puik voor de buik! Voor Foodies & Food Lovers. Wheels ’n Bites wordt hét Food & Fun Festival van het zuiden. Lekker op rolletjes. Met de meest exclusieve Food Trucks, muziek, kinderanimatie, Autosjtuute en meer…

Een foodtruck op Wheels 'n Bites

Een foodtruck op Wheels ‘n Bites

Culinaire parade op wielen

Met een culinaire parade op wielen tovert Wheels ’n Bites de binnenstad om tot één groot stadspark en openluchtrestaurant. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio.

 

 

Beleving

Wheels ’n Bites is een driedaags en gratis toegankelijk belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten voor jong en oud! Het lekkerste eten en drinken, de leukste muziek, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving.

 

 

Editie Heerlen

Op 3, 4 en 5 juni 2016 vindt de 1e editie plaats in Heerlen. We toveren de Bongerd in hartje centrum om tot een gezellig stadspark met een verrassende Food Line-Up.

Editie Valkenburg

Op 12, 13 en 14 augustus, midden in de zomer, doen we met een verscheidenheid aan Food Trucks het mergelstadje Valkenburg aan de Geul aan. De menukaart bestaat net als in Heerlen uit het lekkerste eten, de lekkerste drankjes, heel veel muziek, straattheater, creativiteit en animatie voor de kids.

 

 

Bourgondisch Limburg

De rollende-keuken-hype is een graag gezien concept en nog steeds groeiende. En wij Limburgers koesteren het Bourgondische leven. Daarom organiseert Wheels ’n Bites in meerdere Limburgse steden een gratis toegankelijk Food Truck Festival waar de bezoeker kan proeven van het goede leven in Limburg. Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, regionale wijnen en uiteraard het Limburgse bier. Zonder fratsen! Sfeer en beleving, kwaliteit en diversiteit zorgen voor een gezellig en ontspannen evenement.

Smaaksensaties

De meest exclusieve Food Trucks uit Nederland en België presenteren het lekkerste eten en de nieuwste trends. Met liefde bereid. Van patatas bravas tot de bieterbal. En van vegetarisch tot biologisch. Pintxos, pulled pork, hamburgers, smoothies, hotdogs, saté, gezonde snacks, pizza, tortilla’s, churros, crêpes, poffertjes, ijs, en wentelteefjes. Je proeft het allemaal tijdens.
De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk wijntje, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of een frisdrankje. De Barista zorgt hier voor een perfecte Latte of espresso.

Entertainment

Wheels ’n Bites biedt ook heel veel live-muziek. Met onder meer Bigsby Riot, Tejo’s Blues Tigers, Beefjerkey, Craig Gallagher, Aline Lua, Pierce Brothers, Niels Sievers, SWAMP, Mitchels Ritchi en Orquesta La Esencia.
Voor het huiskamerpodium, dat we in samenwerking met Poppodium Nieuwe Nor en Arons Muziek programmeren, zijn talenten, bandjes, (straat)muzikanten en singer-songwriters die tijdens het evenement een optreden willen verzorgen nog van harte welkom.
De jongste bezoekers entertainen we met leuke activiteiten in de speciale ‘Kids in the Kitchen Corner’.

Autosjtuute

In het weekend van de eerste editie van Wheels ’n Bites vindt op zondag 5 juni in Heerlen tevens het alom bekende AutoSjtuute plaats. Dit ultrablitse vertoon van glimmend chroom en ronkende motoren sluit natuurlijk naadloos aan op het Wheels ’n Bites Food Truck Festival!
Heëlesj AutoSjtuute is een spectaculair auto-evenement in de binnenstad van Heerlen. Het evenement is voor alle liefhebbers van speciale auto’s. Het is een dag om je eigen auto te showen aan een breed publiek en te genieten van andermans trots. Kom met je klassieker, je getunede, je gepimpte of een andere mooie speciale auto naar het centrum in Heerlen.

Autorally

Heëlesj AutoSjtuute organiseert op zondag 5 juni tevens een Autorally. De Rally start om 10.00 uur op het Pancratiusplein in Heerlen. Rond 15.00 uur ben je weer terug.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.