Feestelijke afsluiting ‘Uitgaan in de fifties en sixties’

Op zondag 12 juni organiseert het Haags Historisch Museum een feestelijke afsluiting van de tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’. Deze dag is het museum gratis toegankelijk en zijn er diverse activiteiten, om de laatste week van de tentoonstelling in te luiden.

Uitgaan in de Fifties

Uitgaan in de Fifties

Dit voorjaar staat het Haags Historisch Museum in het teken van rock-‘n-roll, vetkuiven en Haagse beat, kortom: uitgaan in de jaren vijftig en zestig! De tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’ neemt bezoekers mee op een avondje uit in Den Haag tijdens deze legendarische periode.

 

 

Op zondag 12 juni wordt de laatste week van de tentoonstelling feestelijk ingeluid met verschillende activiteiten. Luister naar livemuziek uit de sixties, bekijk de klassieker West Side Story of swing mee met een rock-‘n-roll dansshow! Het museum is van 12.00 tot 17.00 uur geopend en is de hele dag gratis toegankelijk.

De tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’ is nog tot en met 19 juni te zien in het Haags Historisch Museum.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.