Meestervervalser geeft lezing over vervalsing in de kunst

Op zondag 8 november verzorgt ‘meestervervalser’ Geert Jan Jansen de tweede Gevangenpoortlezing in het Haags Historisch Museum.

De meestervervalser Geert Jan Jansen

De meestervervalser Geert Jan Jansen

Lezing door Geert Jan Jansen

De lezing wordt gegeven door Geert Jan Jansen, die als ‘meestervervalser’ in zijn eentje de hele internationale kunstwereld te kijk heeft gezet. ‘Niet één keer, maar tientallen jaren lang’, zo staat te lezen op zijn website. In deze Gevangenpoortlezing vertelt hij zijn verhaal.

De lezing start om 12.00 uur in het Haags Historisch Museum (Korte Vijverberg 7, Den Haag) en duurt 60 minuten. Kaarten kosten €10 inclusief koffie, museumbezoek en een vrijkaart voor Museum de Gevangenpoort.

 

ZIE OOK: 1500 toekomstige wereldleiders uit ruim 190 landen in Den Haag

 

Gevangenpoortlezingen rond het thema Kunst & Strafrecht

De Gevangenpoortlezingen zijn een initiatief van Wladimiroff Advocaten in samenwerking met het Haags Historisch Museum. In deze reeks lezingen belichten prominente sprekers maatschappelijk en juridisch actuele onderwerpen. De serie lezingen in 2015-2016 gaat in op het thema Kunst & Strafrecht. Het volledige programma is te vinden op www.haagshistorischmuseum.nl/activiteiten.

De lezingen worden mogelijk gemaakt met steun van het Sebastiaan Genootschap en de Vrienden van het Haags Historisch Museum.

 

 

Comments are closed.