Einde aan de jetlag dankzij Freezlab

De jetlag is vanaf heden verleden tijd met het nieuw geopende Freezlab in Amsterdam. Op 10 minuten afstand van Schiphol kun je in het Olympische stadion een korte sessie boeken waardoor je jetlag klachten snel verminderen.

Freezlab is uitermate geschikt voor frequent flyers. Mooie sloffen zodat je geen koude voeten krijgt tijdens de behandeling

Uitermate geschikt voor frequent flyers

Even de kou in en klaar

Freezlab gebruikt cryotherapie om je lichaam gedurende korte tijd bloot te stellen aan een temperatuur van -110 graden Celsius. Door deze schok voor het lichaam, die je overigens niet zo ervaart tijdens de sessie, worden processen in je lichaam gereset waardoor je je weer opgeladen voelt na een lange vlucht.

 

 

Vele stewardessen hebben inmiddels de weg gevonden naar Freezlab, meldt eigenaresse Esther Esselaar geen onbekende in de gastvrijheidsbranche. Als mede-eigenaar van het familiehotel Estrella weet ze wat mensen nodig hebben om te ontspannen. Met Freezlab is daar een nieuw bedrijf bijgekomen. Omdat Freezlab op nog geen 10 minuten rijden ligt vanaf Schiphol is het ook voor reizigers met een overstap in Amsterdam interessant. Ook bus 197 stopt er praktisch voor de deur. Als je 2,5 uur tussen je vluchten hebt heb je voldoende tijd. Omdat je niet zweet hoef je niets mee te nemen. Je kunt eventueel in je ondergoed in de koude cabine. Een badjas is te huur voor €5,-.

Klaar voor een Freezlab sessie voor de vlucht

Klaar voor een Freezlab sessie voor de vlucht

In maximaal 20 minuten is de sessie klaar en ben je opgeladen voor je volgende vlucht vanaf Schiphol.

Mijn sessie van 3 minuten was een vreemde sensatie. Je armen die iets tintelen, koude vingers ondanks de handschoenen, en je adem die bevriest tijdens het uitademen. De laatste 30 seconden zijn een innerlijke strijd. “Geef ik het op of ga ik door?” lijken mijn gedachten te zeggen. Je lichaam kan de koude echter makkelijk aan, zolang je rustig blijft ademhalen door je neus door het mondkapje. Mensen met hartkwalen, epilepsie, zwangere vrouwen en andere contra indicaties kunnen geen behandeling boeken.

Reset je lichaam

De techniek is overgekomen uit Amerika en wordt in Europa al door topsporters van bijv. Madrid gebruikt om snel te herstellen na een zware voetbalwedstrijd. Doordat het lichaam een acute dreiging ervaart gaat het in een overlevingsmodus. Bloed wordt zuurstofrijker, afvalstoffen worden afgevoerd (ontgifting) en de spijsvertering wordt beter. “Ook mensen die willen afvallen zijn daarom welkom bij Freezlab”, meldt Mevr. Essenlaar. “We hebben speciale 10-rittenkaarten omdat het effect, net als bij sporten nog beter wordt na een aantal sessies. Het is zelfs mogelijk om 2 keer op een dag te komen, met een tussenpauze van 4 uur. Ons advies is om de 1e keer elke dag langs te komen, 7 dagen achter elkaar, dan gaat je lichaam hard aan de slag om zichzelf te resetten en zo je immuunsysteem sterker te maken.” Een maand onbeperkt gebruik maken van de cabine kost € 98. Losse sessies zijn te boeken voor €28 per persoon. In een cabine kunnen maximaal 4 personen per keer, mocht je dit samen met je reispartner willen ervaren. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage. Adres: Olympisch Stadion 36, 1076 DE Amsterdam.

Vriendelijke medewerkers bij de receptie

Vriendelijke medewerkers bij de receptie

freezlab-amsterdam-pand

Lezersaanbieding

Speciaal voor de lezers van Verkeersbureaus.info heeft Freezlab een actie. Lezers kunnen eenmalig een losse sessie boeken met 50 % korting op het tarief van € 28. Door tijdens het maken van de reservering de kortingscode “vkFreezlab” op te geven wordt de korting automatisch verrekend. Boeken kan op www.freezlab.nl.

Telefonisch reserveren kan ook op +3120261054. Freezlab is geopend van 10:00-19:00, ma-vr. In het weekend van 10:00-18:00. Op dinsdag gesloten. Betalen kan met bankpas of creditcard.

De cabine van Freezlab

De cabine

Even een minuutje trampoline springen na de sessie

Even een minuutje trampoline springen na de sessie

 

 

freezlab-amsterdam-relax

Kluisjes om je kleding om te bergen

Kluisjes om je kleding om te bergen

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.