Visum aanvragen zonder gedoe en rompslomp? Het kan!

Je gaat op vakantie naar een ver land en je ontdekt tijdens het oriënteren op jouw reis dat een visum noodzakelijk is om het land in te reizen. De meeste landen hebben gelukkig het omslachtig proces, wat een visum aanvraag genoemd wordt versoepeld. Jammer genoeg zijn nog niet alle landen overgestapt op een dergelijk aanvraagsysteem.
visumvoor-esta

Wat heb je nodig voor een online visumaanvraag?

Het is ontzettend raadzaam om eerst uit te zoeken hoe een bepaald land het visum aanvraag beleid heeft bepaald. Heb je moeite met het vinden van deze informatie? Dan kun je dit ook navragen bij de visum consulenten. Hou rekening met het feit dat vrijwel alle visumaanvragen in het Engels dienen te gebeuren, dit is een struikelblok voor sommige reizigers. Via visumvoor.com kun je in het Nederlands deze aanvragen indienen. Niet alle informatie op de dergelijke websites is duidelijk omschreven en er moet vaak met een creditcard betaald worden.

 

 

Ook zijn de contactmogelijkheden een heikel punt. Als je vragen hebt over jouw aanvraag dan duurt het een eeuwigheid voordat jouw vraag beantwoord is door de medewerkers van de ambassade van het betreffend land. Tot slot is het van belang dat jouw paspoort lang genoeg is.

Voor welke landen kan ik online een visum aanvragen?

Het aantal bestemmingen waarvoor visumvoor.com een visum aanvraag kan faciliteren wordt voortdurend uitgebreid. De landen waarvoor je nu een visum kunt aanvragen zijn: Turkije, Kenia, Verenigde Staten, Sri Lanka, Australie, Cambodja, Egypte, Myanmar Burma, India, Canada.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.