Meer dan acht miljoen passagiers op meer dan 50.000 vluchten

Vandaag viert United Airlines dat de luchtvaartmaatschappij 25 jaar actief is in Nederland. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis serveert de luchtvaartmaatschappij stroopwafels van Nederlandse bodem aan iedere passagier aan boord van alle vluchten van en naar Amsterdam Schiphol Airport.

United Airlines viert 25 jaar Amsterdam

United Airlines viert 25 jaar Amsterdam

In mei 1991 vertrok de eerste United vlucht van Amsterdam naar de Verenigde Staten via London/Heathrow. Vervolgens kwam de luchtvaartmaatschappij met een directe vlucht van Amsterdam naar Washington/Dulles (1993), New York/Newark (1999), Chicago/O’Hare (2001) en Houston (2002). In de afgelopen 25 jaar heeft United meer dan acht miljoen passagiers vervoerd op meer dan 50.000 vluchten van en naar Amsterdam.

 

 

Rudy Horn, Senior Manager Sales Nederland bij United: “We zijn ontzettend trots dat we al 25 jaar succesvol actief zijn op Schiphol. Ik wil graag iedereen van het United-team in Amsterdam, in het verleden en het heden, bedanken voor hun toegewijde service voor onze klanten in de afgelopen kwart eeuw. We kijken ernaar uit om onze zakelijke en leisure klanten in Nederland de beste reiservaring te blijven bieden.”

 

 

Jos Nijhuis, President en Chief Executive Officer van de Schiphol Groep: “Amsterdam Schiphol Airport bedankt United Airlines voor de 25 dienstjaren op Amsterdam. We verheugen ons op een succesvolle dienstverlening in de toekomst en het voorzetten van de uitstekende zakelijke relatie.”
Sinds 1 februari dit jaar serveert United gratis stroopwafels aan de Economy class passagiers op vluchten binnen Noord-Amerika, naar en van Centraal Amerika en tussen Honolulu en Guam die vertrekken voor 09:45 uur.

 

 

United in Nederland

United voert tot vier vertrekken per dag uit vanaf Amsterdam naar vier van haar Amerikaanse hubs met directe vluchten naar New York/Newark, Houston, Chicago/O’Hare en Washington/Dulles. De vluchten zijn gunstig getimed op deze hubs met een enorm netwerk aan bestemmingen door heel Amerika. United heeft vluchten naar meer dan 300 bestemmingen in Noord-, Centraal-, Zuid-Amerika en de Cariben.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.