Ben jij één van de 4 snaptravelers die de IJslandse lowcoster WOW air zoekt?

4 personen, 3 maanden, 1 wereldbaan. WOW air laat zich deze zomer weer eens van haar WOW-kant zien. De IJslandse lowcoster geeft haar Snapchat-account genaamd wow-air drie maanden uit handen aan de vier meest originele, creatieve en interessante Snapchatters. Hun missie? WOW-bestemmingen bezoeken en hun reiservaringen delen via social media.
wow-air-snaptravelers

SnapTravelers noemt WOW air deze gloednieuwe groep ontdekkingsreizigers. Wie dat zijn? Iedereen die interesse heeft is in de running, dus jij ook! Deelnemen is simpel: dat doe je met een snapchat-story. Gewoon even saven en uploaden op snaptraveler.wowair.com. WOW air selecteert vervolgens de vier inzendingen met de hoogste WOW-factor. Het zou dus maar zo kunnen dat jij straks als SnapTraveler de wereld over reist. All expenses paid. Hoe WOW is dat?!

Inzendingen zijn nu wereldwijd geopend van 25 april tot 8 mei en de vier uitverkoren SnapTravelers zullen worden bekendgemaakt op 17 mei 2016.

 

 

Missie droomvakantie

Reizen tussen WOW air bestemmingen en de wereld over je schouder laten meekijken. De SnapTraveler heeft een missie die opvallend veel weg heeft van een droomvakantie. Via Snapchat en de WOW air social media accounts hou je de achterban op de hoogte van jouw zomer, op welke WOW-bestemmingen je die ook doorbrengt. Van Washington tot LA en van Stockholm tot Rome – iedere SnapTraveler reist af naar drie toplocaties en wordt daar volledig in de watten gelegd. Vluchten, hotelovernachtingen, activiteiten en overige uitgaven – WOW air neemt dit voor haar rekening. Zo’n SnapTraveler is dan ook niet zomaar iemand. WOW air zoekt de vier beste verhalenvertellers met de WOW-factor: een flinke dosis creativiteit, humor en ambitie.

 

 

De wereld live beleven

Leven in het moment is nog nooit zo leuk geweest. Iedereen die Snapchat gebruikt weet hoe gemakkelijk en inspirerend het is om via het scherm van je mobiel de hele wereld live te beleven. Deelnemen aan de zoektocht naar de SnapTraveler is net zo gemakkelijk. Open Snapchat en maak een story. Hoe leuker, creatiever en inspirerender hoe beter – als je het maar onder de twee minuten houdt. Save het resultaat op je smartphone en upload het op snaptraveler.wowair.com. Dat is alles. En dan maar fingers crossed dat jij die bijzondere persoon bent waar WOW air naar op zoek is. Hou je agenda nog maar even leeg deze zomer, want het zou zomaar kunnen dat WOW air ‘m voor je vult. De wereld aan je voeten – en aan die van iedereen die WOW air op Snapchat volgt!
wow-air-personeel-snaptravelers

 

 

Comments are closed.