#vkBucketlist is de nieuwe hashtag op Instagram voor bestemmingen

Welke bestemming mag niet ontbreken op ieders bucket list? Verkeersbureaus.info wil reizigers inspireren over droombestemmingen met #vkBucketlist. Daarom staat op Instagram elke week een nieuwe bestemming in de schijnwerpers.
vkbucketlist

Meedoen is eenvoudig

Verkeersbureaus.info werkt samen met de mooiste bestemmingen. Van Minnesota tot Rügen en van de Dominicaanse Republiek tot Tsjechië, alle inspirerende plekken ter wereld komen voorbij. Iedereen met Instagram kan mee doen door zijn favoriete foto van de bestemming op Instagram te plaatsen met de hashtag #vkBucketlist en @verkeersbureaus.

“Door het inzetten van Instagram wordt het voor jong en oud eenvoudig om mee te doen aan deze campagne. Iedereen heeft tegenwoordig een Instagram account”, vertelt Florence van der Voort, verantwoordelijk voor content marketing bij Verkeersbureaus.info. Zij vervolgt: “De foto waarmee op maandag de nieuwe bucket list bestemming wordt aangekondigd wordt door de bestemming zelf aangeleverd en is dus naast inspirerend ook altijd natuurgetrouw”.

“Wij vinden dat belangrijk omdat de bezoekers van onze website www.verkeersbureaus.info naar betrouwbare reisinformatie op zoek zijn.”

De winnende foto’s

Elke week kiest de redactie van Verkeersbureaus.info samen met de bestemming de 5 mooiste foto’s. Deze foto’s maken kans op prijzen gerelateerd aan de bestemming. Denk aan een reisgids of tickets voor de film National Parks Adventure in het Omniversum. De winnende foto wordt ook opgenomen in de nieuwsbrief en wordt samen met de andere 4 foto’s geplaatst in een artikel op de website.

De eerstvolgende bestemmingen

De campagne is vandaag van start gegaan in samenwerking met de Amerikaanse staat Minnesota en stad Minneapolis. Daarna volgenden Rügen en de Dominicaanse Republiek. Ook staat een bijzondere bestemming aan de west-kust van Amerika op de planning. Elke maandag wordt de nieuwe bestemming aangekondigd via social media, in de nieuwsbrief en op de website. Bestemmingen of touroperators die mee willen doen kunnen contact opnemen met Verkeersbureaus.info

Comments are closed.