Waar in Duitsland ligt de nieuwe bucket list bestemming?

Welke bestemming mag niet ontbreken op ieders bucket list? Verkeersbureaus.info wil jouw inspireren over droombestemmingen met #vkBucketlist. Daarom staat op Instagram elke week een nieuwe bestemming in de schijnwerpers.

Rügen, de #vkBucketlist van deze week

Laat je inspireren door de prachtige foto’s van Rügen! Elke dag voegen we een nieuwe foto toe. Op vrijdag vind je hier de top-5 en maken we bekend welke foto van Rügen de winnaar wordt. De winnaar wint een mooie prijs.

 

ZIE OOK: Dit vinden reizigers de mooiste foto’s van Minneapolis en Minnesota #vkBucketlist

 

De eerste #vkBucketlist

De eerste #vkBucketlist foto van de week door @gaitbotter van Rügen @wirsindinsel

Een foto die is geplaatst door Verkeersbureaus.info (@verkeersbureaus) op

Dit is hoe je meedoet

Verkeersbureaus.info werkt samen met de mooiste bestemmingen. Van Minnesota tot Rügen en van de Dominicaanse Republiek tot Tsjechië, alle inspirerende plekken ter wereld komen voorbij. Iedereen met Instagram kan mee doen door zijn favoriete foto van de bestemming op Instagram te plaatsen met de hashtag #vkBucketlist en @verkeersbureaus.

 

 

Elke week kiest de redactie van Verkeersbureaus.info samen met de bestemming de 5 mooiste foto’s. Deze foto’s maken kans op prijzen gerelateerd aan de bestemming. Denk aan een reisgids of kaartjes voor een film. De winnende foto wordt vrijdag via de nieuwsbrief en in dit artikel bekend gemaakt.

 

 

Comments are closed.