Air Transat begint vluchten voor zomerseizoen 2016 van Brussel naar Montréal

Na de hervatting van de activiteiten op de luchthaven van Brussel, kondigt Air Transat aan, dat de uitvoering van haar directe vluchten van Brussel naar Montréal, zoals gepland, op 27 april zal starten.
air-transat-vliegtuig

Medeleven

In de eerste plaats wil Air Transat haar medeleven betuigen aan allen die zijn getroffen door de tragische gebeurtenissen van 22 maart jl. en wij wensen de medewerkers van Brussels Airport veel sterkte om om te gaan met de gevolgen van deze gebeurtenissen en voor de hervatting van de activiteiten.

 

ZIE OOK: Persoonlijk inflight entertainment op alle Air Transat vluchten

 

Air Transat biedt een directe verbinding tussen Brussel en Montréal die op het hoogtepunt van het seizoen drie keer per week wordt uitgevoerd en wel op maandag, woensdag en vrijdag.

 

 

Daarnaast biedt Air Transat drie nieuwe aansluitende vluchten per week tussen Montréal en Toronto waardoor reizigers vanaf Brussel via Montréal naar Toronto kunnen reizen.

Als Canada’s grootste vakantieluchtvaartmaatschappij heeft Air Transat een langdurige samenwerking met België ontwikkeld waarbij al meer dan 20 jaar directe vluchten tussen Brussel en Montréal worden aangeboden.

 

 

Comments are closed.