Persoonlijk inflight entertainment op alle Air Transat vluchten

In haar streven de passagiers altijd de best mogelijke inflight ervaring aan te bieden, is Air Transat verheugd te kunnen melden dat alle passagiers die vliegen met een Airbus A310 vanaf heden nu ook kosteloze toegang hebben tot het individuele entertainmentsysteem via een eigen tablet, smartphone en/of laptop. Deze nieuwe service biedt de passagiers toegang tot films, tv-shows en muziek via het Air Transat WiFi-netwerk.
air-transat

ndividuele touchscreens en Wifi

Hiermee kunnen alle Air Transat passagiers op alle routes genieten van het inflight entertainment-programma. Aan boord van de Airbus A330* via de individuele touchscreens en aan boord van de Airbus A310 met een eigen apparaat via het WiFi systeem.

 

 

Cineplus app

In de komende weken zal Air Transat de volgende fase introduceren van de ontwikkeling van de vluchtervaring met de lancering van de Cineplus app. Met deze applicatie kunnen de passagiers aan boord -via de app- het inflight entertainmentprogramma bekijken. De app dient voor vertrek van de vlucht te worden gedownload.

De WiFi-verbinding biedt enkel toegang tot het entertainmentprogramma aan boord van Air Transat; surfen op het internet is niet mogelijk. Wij raden ook aan om uw mobiele apparaat voor het instappen op te laden daar dit aan boord van het vliegtuig niet mogelijk is.

Comments are closed.