Dit is hoe je jouw visum kunt aanvragen voor Turkije

Turkije is tegenwoordig een populair vakantieland. Het warme klimaat en de rijke cultuur trekken jaarlijks vele reizigers aan. Maar voordat men kan genieten van een ontspannen vakantie in Turkije moeten een aantal zaken goed geregeld zijn.
visum-turkije-online

Turks visum

Zo is Turkije nog geen officiële lidstaat van de Europese Unie, waardoor een visum nodig is voor verblijf. Met de snelle service van E-visums.nl hoeft u zich niet langer zorgen te maken en wordt alles voor u geregeld. Je kunt het visum Turkije eenvoudig online aanvragen en betalen met IDEAL.

 

ZIE OOK: Dit is waarom je vanaf 15 maart 2016 een eTA nodig hebt voor Canada

 

Snelle service

Sinds 2014 is het mogelijk het visum voor een vakantie in Turkije al voorafgaand aan je vertrek te regelen. Zo had men in het verleden lange rijen en lastige gesprekken in een vreemde taal bij aankomst op het Turkse vliegveld. Het E-visum bestel je tegenwoordig via E-visums wat snel, eenvoudig en vooral veilig gaat. Je vult enkel uw gegevens in op het online formulier en wij verwerken de aanvraag direct.
Mocht je tijdens het invullen vragen hebben, dan staan er altijd medewerkers klaar om je te helpen. Bovendien controleren we de gegevens op veelgemaakte fouten, zodat er later geen problemen zullen optreden bij aankomst. Wanneer het visum klaar is en gecontroleerd, wordt het direct naar je e-mailadres gestuurd en ben je klaar voor vertrek. Indien gewenst kunnen we het visum ook per post naar je woonadres worden versturen, zodat je het kunt bewaren bij de andere reispapieren. Vertrek je echter al op zeer korte termijn en heb je geen tijd te verliezen? Dan kan het visum met spoed worden aangevraagd en ontvang je het binnen slechts 15 minuten in je mailbox. Van deze service kun je 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik maken.

 

 

Veilig betalen

Een Turks E-visum kost €24,95 en kan direct en veilig betaald worden via Ideal of overboeking. De snelle verwerking via Ideal zorgt ervoor dat uw visum direct gemaakt kan worden. Op het vliegveld in Turkije is het niet meer mogelijk om het visum te kopen. Door vooraf een E-visum te bestellen via de E-visums.nl voorkom je eventuele vertragingen en zorgen. Op deze manier ontvang je het Turkse E-visum snel en eenvoudig voorafgaand aan de reis en kan je met een goed en ontspannen gevoel van jouw vakantie genieten.

Comments are closed.