Dit is waarom het bloeiende paasdagen waren in Keukenhof

Afgelopen weekend was het weer Pasen. Keukenhof heeft in het paasweekend 65.000 bezoekers ontvangen. “De combinatie van de goede bloei in het park, zo vroeg in het seizoen en het mooie weer op paaszaterdag heeft er voor gezorgd dat de lente hier goed gestart is”, aldus Bart Siemerink, directeur Keukenhof.

De Keukenhof

De Keukenhof

“Er waren opvallend veel gezinnen met kinderen, naast de gebruikelijke internationale gasten in Keukenhof. We spraken veel mensen uit Duitsland, Amerika en China”. Er komen steeds meer bezoekers met het openbaar vervoer via Schiphol.

 

ZIE OOK: Ontdek de Gouden Eeuw in Keukenhof

 

Afgelopen donderdag opende Keukenhof haar deuren. Er is dit seizoen veel dat de Gouden Eeuw en Keukenhof verbindt. Hoogtepunt in het themajaar is een bloembollenmozaïek van ruim 250m2 en gemaakt van honderdduizend tulpen, muscari en krokussen. De bloemenshows laten prachtige combinaties zien tussen tienduizenden bloemen en de 17e eeuwse schilderijen. Nieuw in 2016 zijn een Gouden Eeuw inspiratietuin en een Delfts blauwe tuin. Het park is tot 16 mei 2016 voor het publiek toegankelijk.

 

 

Comments are closed.