Ontdek de nieuwe route van Eindhoven Airport, Kaunas in Litouwen

Wizz Air heeft vandaag aangekondigd dat zij per september 2016 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Kaunas International, de luchthaven van de stad Kaunas in Litouwen. Kaunas is na Vilnius de tweede bestemming in Litouwen die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aan gaat bieden.

Eindhoven airport

Eindhoven airport

De route van Eindhoven naar Kaunas zal 2x per week op donderdag en zondag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 22 september 2016. Kaunas is de 19e bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt en de derde nieuwe bestemming die Wizzair dit jaar gaat vliegen, naast Lublin in Polen en Timisoara in Roemenië.

 

ZIE OOK: 3e Eindhoven Airport Run

 

Kaunas is met haar 370.000 inwoners de tweede stad van Litouwen. De voormalige hoofdstad van Litouwen heeft een bewogen geschiedenis achter de rug waarvan het kasteel van Kaunas, de barokke Sint Franciscuskerk uit 1666 en het stadhuis uit 1542 mooie overblijfselen zijn. Kaunas heeft verder talrijke musea en theaters die een uiting zijn van het bloeiende culturele leven in de stad. Zakelijk heeft de stad ook veel te bieden waarbij met name de voedselindustrie een belangrijke economische pijler is.

 

 

Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar de volgende bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa: Riga (Letland), Vilnius, Kaunas (Litouwen), Gdansk, Katowice, Wroclaw, Poznań, Warschau, Lublin (Polen), Brno (Tsjechië), Budapest, Debrecen (Hongarije), Belgrado (Servië), Tuzla (Bosnië-Herzegovina), Skopje (Macedonië), Bucharest, Cluj-Napoca, Timişoara (Roemenië) en Sofia (Bulgarije).

Comments are closed.