3e Eindhoven Airport Run

Op zondag 3 april 2016 wordt de Eindhoven Airport Run gehouden. Het is de derde keer dat Eindhoven Airport, in samenwerking Golazo Sports SX dit evenement voor de omgeving organiseert.

eindhoven-airport-run-2015

De eerste twee runs waren zeer succesvol. Op dit moment zijn er 30% meer inschrijvingen dan vorig jaar rond deze tijd. De run vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport en kent drie afstanden: 5 km en 13,4 km en een kidsrun (1,5 km). Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport:

“Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om de omgeving op een andere manier te verbinden met de luchthaven. De vele enthousiaste reacties en het saamhorigheidsgevoel na de runs van 2014 en 2015, heeft ons doen besluiten om wederom een vervolg aan de Eindhoven Airport Run te geven.”

Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken de deelnemers aan de run via hun startnummer kans op prijzen, zoals vliegtickets, ontbijt voor twee personen, IPad mini en allerlei andere leuke verrassingspakketten. Bovendien komt Phoxy van PSV tijdens de Eindhoven Airport Run een bezoekje brengen aan Eindhoven Airport!

 

ZIE OOK: Grootschalige verbeteringen Eindhoven Airport

 

Gedurende de run dient men rondom Eindhoven Airport rekening te houden met tijdelijke verstoringen en extra reistijd.

 

 

 

 

Comments are closed.