Geen feestelijkheden rondom inaugurele vlucht Jet Airways op Schiphol

Vanwege de recente gebeurtenissen in Brussel en uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden, heeft Jet Airways besloten om aanstaande zondag 27 maart geen feestelijkheden te organiseren rondom de aankomst en het vertrek van de inaugurele vlucht van Jet Airways op Amsterdam Airport Schiphol.

Jet Airways in Amsterdam

Jet Airways in Amsterdam

De eerste vlucht van Jet Airways landt op zondagochtend eerste paasdag op de Amsterdamse luchthaven. Jet Airways verzorgt dagelijks drie non-stop retourvluchten van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto.

 

ZIE OOK: Vaker vliegen naar India, Europa en Noord-Amerika met Jet Airways vanaf Amsterdam

 

Over Jet Airways

Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 73 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen beschikt Jet Airways over een uitgebreid binnenlandse netwerk in India, ook vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s.

 

 

Comments are closed.