Sla een nieuwe richting in bij de Haagse Koningsdag

De viering van Koningsdag in Den Haag wordt altijd op een geheel eigen wijze gevierd ten opzichte van andere Nederlandse steden: van rondvaarten tot en met rondritten op historische trams. De Haagse grachten en de omgeving van de grachten bieden tijdens Haagse Koningsdag breed vermaak en vertier, zodat inwoners en bezoekers van buiten de stad een prettige feestdag kunnen ervaren in de Hofstad.
willem-koningsdag-den-haag

Nieuwe stijl

Door het steeds groeiend aantal evenementen en activiteiten, past de ‘Stichting Haagse Koningsdag’ haar aanpak aan. Er wordt niet meer gewerkt met een flyer, maar de website wordt een open podium voor alle activiteiten in Den Haag.

 

ZIE OOK: Hilton The Hague Beste Hotel van Den Haag

 

Den Haag staat in de top 5 populairste steden

Na 10 jaar ziet de Stichting dat de aanpak een succes is geweest. Van een beetje saaie dag, waar iedereen wegging uit de stad, is Den Haag nu op Koningsdag een populaire bestemming voor bezoekers van buiten de stad geworden. Den Haag staat in de top 5 populairste steden om Koningsdag door te brengen.

Initiatiefnemers Sybolt Harkema en Hans van Proosdij: “Eerst was het ons te doen om vooral de grachtengordel feestelijk te maken, maar inmiddels zien we overal in de stad initiatieven ontstaan. De flyer die wij gebruikten kan zo langzamerhand een compleet boekwerk worden”.

 

 

Comments are closed.