Hilton The Hague Beste Hotel van Den Haag

Hilton The Hague valt in de prijzen. Deze week ontving het hotel de award Beste Hotel van Den Haag 2015 van Hotels.nl met een review score van 8,8. Daarnaast won het hotel de 2016 Travellers’ Choice Award van Tripadvisor en werd Hilton The Hague daarmee uitgeroepen tot Beste Luxehotel van Den Haag van 2016. Hiermee staat het hotel op de 10e plek in de landelijke top 25 van Beste Luxehotels in Nederland volgens TripAdvisor. Het hotel aan de Zeestraat werd beoordeeld op basis van exceptionele service, stijl, voorzieningen, en de perfecte ligging.
hilton-den-haag-beste

Mooie start

Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague in Den Haag: “Wat een mooie start van het jaar! Wij doen er alles aan om het verblijf voor onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij waarderen een dergelijke erkenning van onze gasten zeer. Wij zijn dan ook erg trots dat wij deze 2 awards van gerenommeerde review-websites in ontvangst hebben mogen nemen. Een groot compliment voor het gehele team!”

 

ZIE OOK: Slapen óp het strand van Den Haag

 

 

 

Comments are closed.