Dit is waarom sporten, shoppen én kinderen afwezig zijn op ultieme vriendinnen vakanties

Volgens 41% van de Nederlandse vrouwen is de ultieme vriendinnen vakantie een vakantie naar de zon, zo blijkt uit onderzoek van Zoover onder bijna 400 respondenten. 30% Van de respondenten gaat graag met vriendinnen op stedentrip en 21% gooit het liefst volledig de haren los en boekt een partyvakantie naar bijvoorbeeld Ibiza.
vriendinnen-vakantie-activiteiten

Shoppen? Dacht het niet

Gek genoeg blijkt shoppen niet favoriet. Slechts 2% geeft aan dat winkelen van primair belang is op een vriendinnenvakantie. Ook familie en kinderen blijven het liefst achter wanneer ze op vakantie gaan met een aantal goede vriendinnen.

 

ZIE OOK: Ontdek Barcelona ‘the local way’

 

De perfecte combinatie voor een vriendinnenvakantie is zon, stad en een goed uitgaansleven. Goed gewaardeerde bestemmingen die beschikken over al deze ingrediënten zijn bijvoorbeeld Spaanse steden als Barcelona, Ibiza, Mallorca, Valencia, de Canarische Eilanden en het luxueze Franse Cote d’Azur.

 

 

Comments are closed.