Paaseieren Zoeken in Plaswijckpark

Op Eerste én Tweede Paasdag wordt Pasen weer gevierd in Plaswijckpark met het traditionele evenement: paaseieren zoeken! Om 12:00 uur wordt het startsein gegeven door Boswachter Ed en de Paashaas, en zal het zoeken naar alle paaseieren losbarsten.

plaswijk-park

Ook dit jaar zijn er weer drie zoekgebieden voor de leeftijden 1-3 jaar, 4-6 jaar en 7 jaar en ouder in Plaswijckpark Rotterdam. Om iedereen een eerlijke kans te geven paaseieren te vinden en 3 overheerlijke chocolade eieren mee naar huis te nemen (of direct op te peuzelen), verstoppen zij óók dit jaar voor de leeftijdscategorie 7+ plastic paaseieren. De gevonden plastic eieren kunnen bij onze paasmedewerkers worden ingewisseld voor 3 chocolade eieren. Ook kan er weer gezocht worden naar 3 gouden eieren.

 

ZIE OOK: Rondstruinen, proeven en genieten in Markthal Rotterdam

 

Tot 15:00 uur kan er naar de paaseieren en gouden eieren gezocht worden. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking maken Boswachter Ed en de Paashaas de winnaars van de drie gouden eieren bekend. Wie weet ben jij de gelukkige vinder en neem je ook nog eens een fantastische prijs mee naar huis!

 

 

Let op! Tot 12:00 uur zijn alléén de buitenspeeltuinen en binnenspeeltuin van Plaswijckpark toegankelijk i.v.m. de voorbereidingen van het evenement.
Plaswijckpark is vanaf zaterdag 26 maart weer dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

 

 

Comments are closed.