Ga digitaal connected met een 2 in 1 trip naar Canada, VS & IJsland

Zoek jij nog een extra reden voor een citytrip naar upcoming Chicago of Montreal of de gevestigde hotspots Portland en New York? Staak dan nu je zoektocht! De Lonely Planet tipt het westen van IJsland namelijk als must-go voor 2016. IJsland is sinds 2011 het veiligste land ter wereld, dus ook voor een trendy soloreis kun je er goed terecht.
Icelandair Boeing 757-200

Als je met Icelandair vliegt maak je kosteloos een stopover op dit eiland. Bovendien biedt Icelandair vanaf nu ook continu Wi-Fi aan boord zodat je ook in de lucht connected blijft met het thuisfront. Dus grijp je kans.

IJsland, juist nu

IJsland is hot! Lonely Planet tipt het onontdekte westen van IJsland op hun Best-in-Travel-lijst voor 2016. Op slechts twee uur rijden van hoofdstad Reykjavik vind je gletsjers, lavavelden, watervallen, walvissen en restanten uit de Vikingtijd. Het feit dat IJsland sinds 2011 elk jaar in de Global Peace Index van The Institute for Economic and Peace is uitgeroepen tot veiligste land ter wereld, maakt het een toegankelijke bestemming voor elk reisgezelschap: alleen of samen. Mocht je een trip naar de Verenigde Staten of Canada in de planning hebben, maak er dan een 2 bestemmingen in 1 trip van. Wie met Icelandair vliegt kan namelijk zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen maken op IJsland!

 

ZIE OOK: Icelandair sluit 2015 af met groei in winst, passagiers, en bezetting

 

Wat is hot in de Verenigde Staten en Canada?

Met een 2 in 1 trip streep je niet alleen IJsland van je bucketlist!

 • Montreal
  Ben je in Frankrijk of in Canada? Ontdek de cultuur van Canadees Montreal met het contrast tussen moderne wolkenkrabbers en historische kathedralen, de artistieke wijk Quartier Latin en het Parc du Mont-Royal voor een spectaculair uitzicht over de stad. Verbaas je bovendien over de 33 kilometer lange wandelpaden van ondergronds Montreal.
 • Toronto
  Deze culturele hoofdstad van Canada staat onder andere bekend om de beroemde skyline en de CN Tower. Maar ook de Kensingtonmarket voor vintage koopjes, de 1896 kilometer lange Yonge Street en de talloze etnische wijken van Toronto zijn niet te missen. Eet mousaka in Greektown of pizza in Little Italy.
 • Chicago
  Chicago is de stad van de jaren ’20 jazz, Al Capone en de hete zomers en koude winters. Bezoek de Navy Pier voor wat family-time, ‘the bean’ als Chicago’s iconische beeld of pak de lift naar de top van Willis Tower voor zicht op de skyline van de stad.
 • Portland
  Shop tax free in deze groene ‘city of roses’ en drink vervolgens een pinot noir van een van de vele wijnmakerijen uit de nabijgelegen Willamette Valley. Sluit af met een bezoek aan de Portland Saturday Market voor een van de grootste openlucht kunstmarkten.
 • New York
  Als je het over Amerika hebt, dan heb je het over New York. Met de welbekende highlights als Times Square, het Vrijheidsbeeld, Ground Zero, Broadway, Wall Street en de vijf verschillende wijken biedt de Big Apple voor ieder wat wils!

 

 

Altijd connected, ook in de lucht

Tijdens de vlucht biedt Icelandair als eerste luchtvaartmaatschappij in Europa Gate2Gate Wi-Fi aan. Passagiers hebben zo gedurende de hele vlucht toegang tot draadloos internet dat te vergelijken is met een 3G signaal, óók bij het opstijgen en landen. Daarnaast mogen passagiers hun elektronische apparaten tijdens de gehele vlucht gebruiken. Eerder moesten reizigers nog wachten tot de hoogte van 10.000 meter was bereikt.

Comments are closed.