Fox verre Reizen uitgeroepen tot beste Nederlandse tour operator

Tijdens de feestelijke gala, die dit jaar voor de 19-de keer werd gehouden in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur, heeft de jury- bestaande uit 50 professional uit de Maleisische toeristenindustrie- in de categorie ‘Best Foreign Tour Operator Netherlands’, de Award toegekend aan Fox Verre Reizen.

fox-verre-reizen-malaysia

De Tourism Malaysia Awards zijn in het leven geroepen om de mondiale reisindustrie te bedanken voor hun vertrouwen en inzet om reizigers enthousiast te maken voor de bestemming.

De Awards, verdeelt over 11 categorieën waaronder ‘Best Foreign Tour Operator’, werden uitgereikt door de Minister van Toerisme & Cultuur Dato ’Seri Mohamed Nazri Aziz.

Chantal Knijnenburg nam namens Fox Verre Reizen de Award voor ‘Best Foreign Tour Operator Netherlands’ in ontvangst.

 

ZIE OOK: Overnachten in Maleisië

 

Het juryrapport meldt dat Fox Reizen de Award heeft gekregen van wegen hun jarenlange support en inzet om Maleisië meer bekendheid te geven bij het Nederlandse publiek en haar klanten.

Maar ook door de verschillende ontwikkelde activiteiten en hun actieve en enthousiaste opstelling in de samenwerking.

 

 

Volgens Zuraini Abdul Ghani, Directeur Benelux van Tourism Malaysia, “hadden alle genomineerden een serieuze kans op de Award, maar uiteindelijk kon er maar één dit jaar de winnaar zijn”.

 

 

Comments are closed.