Overnachten in Maleisië

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus Maleisië en hoofdstad land catert voor elk budget en reisstijl. Maleisië heeft hotels, resorts, airbnb accommodaties en heeft zelfs locals die de mogelijkheid bieden om te komen overnachten in hun huis. Kies je liever voor een plekje in de stad of ontwijk je drukte en slaap je in een resort aan het strand?

Hotels in Maleisië

Met zoveel aanbod van bedden in Maleisië vind je altijd een fijne slaapplek. Een 2-sterren accommodatie in Kuala Lumpur kost per kamer ongeveer €30,- per nacht zonder ontbijt. Ga je voor een luxe accommodatie, wees dan bereid om vanaf €80 per nacht te betalen. Onze tip: neem altijd een uitgebreid ontbijt bij je verblijf. Wij geven je graag tips voor hotels in Kuala Lumpur.
hotels-kl-sentral

Het Aloft hotel in Kuala Lumpur

Wil je jouw verblijf in Maleisie direct ontspannen starten? Dan is het Aloft hotel in Kuala Lumpur een goede keuze. In dit hippe design hotel vind je de comfortabele Aloft signature bedden, fijne achtergrond muziek in de lobby en zwem je ‘s ochtends of ‘s avonds een paar baantjes in de infinity pool op het dak. Zo wil je altijd wel je dag beginnen. Vanaf de luchthaven ben je binnen 30 minuten op KL Sentral station. Omdat het station vastzit aan het gebouw waar het winkelcentrum én meerdere hotels gevestigd zijn loop je vanaf daar binnendoor in een paar minuten naar het hotel. Inloggen op de gratis WiFi is zo gepiept en je passeert de receptie om rechtstreeks naar je hotelkamer te gaan en de deur te openen met je iPhone.

Voor de beste tarieven boek je online op www.aloftkualalumpursentral.com. Het hotel is onderdeel van de Starwood keten en SPG categorie 2 hotel.

Aloft Kuala Lumpur Sentral

No. 5 Jalan Stesen Sentral
50470 Kuala Lumpur
Maleisië
Telefoon: +60327231188


Twitter: twitter.com/aloftkls
Facebook: facebook.com/AloftKualaLumpurSentral

 

Wat een genot om je ochtend te beginnen met baantjes zwemmen in de rooftoppool #vkmaleisie #spglife

Een foto die is geplaatst door Verkeersbureaus.info (@verkeersbureaus) op

En het zwembad Aloft Kuala Lumpur bij nacht

En het zwembad bij nacht

aloft-kuala-lumpur-receptie

Ja kamer nummer bij de SPG app op je smartphone

Je kamernummer in de SPG app op je smartphone

Keyless je kamer deur openen bij Aloft hotels, zoals hier met je Apple Watch in Brussel. Klik om het volledige artikel te lezen

Keyless je kamer deur openen bij Aloft hotels, zoals hier met je Apple Watch in Brussel. Klik om het volledige artikel te lezen

Dumplings het ontbijt Aloft Kuala Lumpur

Dumplings bij het ontbijt

Ruime keuze bij het ontbijt Aloft Kuala Lumpur

Ruime keuze bij het ontbijt

Het uitzicht vanaf Aloft hotel in Kuala Lumpur

Het uitzicht vanaf het Aloft hotel over de heuvels van Kuala Lumpur

 

Resorts in Maleisië

Op het tropische eiland Tioman, aan de oostkust van het vaste land, overnacht je bij voorkeur in een comfortabel hutje met uitzicht direct op zee. Het relatief nieuwe Ayer Raja Resort is hier een goed voorbeeld van.

Tioman Island

Als je op Borneo besluit om de jungle rondom de Kinabatagan Rivier in te gaan, dan is een overnachting van 2 á 3 nachten in één van de jungle lodges aan te raden, bijvoorbeeld het comfortabele Bilit Adventure Lodge.