Maak gebruik van de bonusdag van 2016

Goed nieuws voor alle avonturiers en reislustigen onder ons! 2016 telt 366 dagen in plaats van de gebruikelijke 365 en daarmee krijgen wij een extra dag cadeau op maandag 29 februari. De uitgelezen kans om mooie nieuwe plekken te ontdekken en er een extra lang weekend op uit te gaan. Booking.com heeft zes bijzondere plekken voor je op een rijtje gezet, die verrassend dichtbij huis zijn en jouw bonusdag tot een onvergetelijke zullen maken. Of je nu in een boom of op het water wilt overnachten, avontuur is gegarandeerd!
camp-silver-island-booking

Boomhut de Uil – Leeuwarden

Boomhut de Uil in Leeuwarden in Nederland is best of both worlds. Je kunt je terugtrekken in de natuur of je onderdompelen in de gezelligheid in het bruisende stadscentrum. Deze knusse en tegelijkertijd stijlvolle boomhut met authentieke details is van alle gemakken voorzien en heeft een overdekte veranda. Ideaal. Hadden we al verteld dat je ontbijt persoonlijk wordt bezorgd in een picknickmand?
boomhut-uil-booking

 

ZIE OOK: Concur en Booking.com slaan handen ineen

 

Villa Augustus – Dordrecht

Villa Augustus in Dordrecht is niet zomaar een villa, maar een hotel in een voormalige watertoren. Hierdoor kun je op de bovenste verdieping genieten van een verbluffend 360-graden panorama uitzicht over het waterlandschap van de stad. Maar er is meer: de villa heeft naast een eigen biologische moestuin ook een pittoresk café en een eigen bakkerij. Wees daarom voorbereid op een weekend smullen van zelfgemaakte seizoensproducten en delicatessen.
villa-augustus-booking

 

 

Camp Silver Island Hideaway – Texel

Waan jezelf in een futuristische wereld vlakbij het Noordzeestrand bij Camp Silver Island Hideaway op Texel. Vanuit jouw eigen Airstream, de iconische zilveren caravans uit de VS, heb je een ongeëvenaard uitzicht op het rustieke landschap van het waddeneiland. De moderne designcaravans zijn uitgerust met flatscreen televisie, vloerverwarming en wifi. Als je overdag behoefte hebt aan entertainment kun je terecht in de salon van de bijbehorende boerderij, die is uitgerust met leestafels, een koffiehoek en een terras op de binnenplaats. Of breng een bezoekje aan de Dome-Lounge, die tot laat in de avond geopend is. Voor degene die behoefte hebben aan ontspanning is er zelfs een caravan met een ingebouwde sauna.
camp-silver-booking

Pipowagen Camping Puur Penieten – Someren-Heide

Het mag dan nog winter zijn, maar op de vrolijke camping Puur Genieten in Someren-Heide lijkt de zon altijd te schijnen! De kleurrijke wagens tillen het rustieke kamperen naar een hoger niveau. De schilderachtige wagens beschikken over een eigen tuin met terras en zitgedeelte, en zijn van alle gemakken voorzien. Verder is er in de omgeving genoeg te doen; bouw een kampvuur, stap op de fiets of sla een balletje op de nabijgelegen golfbaan.
pipowagen-camping-booking

Woonboot Prince William – Amsterdam

Beleef Amsterdam eens vanaf het water en overnacht op een intieme woonboot. Deze woonboot is gelegen aan de schilderachtige Brouwersgracht in de historische Jordaan met het Anne Frank Huis en de Negen Straatjes om de hoek. Op luxe of stijl hoef je niet af te doen: de boot is van alle gemakken voorzien.
houseboat-prince-william-booking

Euromast – Rotterdam

Voor wie wakker wilt worden met de stad aan zijn voeten is er de Euromast in Rotterdam. De luxueuze suites in dit iconische bouwwerk bevinden zich op een hoogte van 100 meter en bieden je vanaf het balkon een verbluffend uitzicht op Europa’s grootste haven. Diner en ontbijt kunnen in alle gemak op de kamer worden geserveerd, maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in het restaurant dat je een prachtig, wijds uitzicht biedt.
euromast-rotterdam-booking

Comments are closed.