In de voorjaarsvakantie ga je natuurlijk naar Den Haag

Yes. De eerste weken van het jaar hebben we volbracht en er kan een kruis in de werkagenda, want: het is voorjaarsvakantie. Dat betekent eropuit met de kinderen. En waar kun je beter naartoe dan een stad met mogelijkheden, serieus veel mogelijkheden? Juist: naar een stad én een strand. Dat kan in Den Haag, de enige Nederlandse stad aan zee. .
den-haag-strand-uitwaaien

Naar Den Haag ga je voor Krokus Kabaal, lekker samen coole auto’s kijken of de nieuwste film van het Omniversum National Parks Adventure. Kijk op de speciale voorjaarspagina en ontdek wat jullie samen allemaal kunnen doen,

Nieuw kinderfestival: Krokus Kabaal

Een vrolijk en nieuw theater- en kunstfestival. Op maar liefst acht verschillende plekken in de stad kunnen kinderen van (piep)jong tot wat ouder genieten van Tante Lulu, het meedoe-theater ‘kruip-friemel-kriebel’ of meedoen met jeugdcircus Circaso.
den-haag-krokus-kabaal

Was die van James Bond?

TWEEHONDERDDERTIG klassieke en antieke automobielen. Daar zitten zeker heel bijzondere exemplaren tussen. Een ideaal uitje voor vader en zoon. Ach, en mama mag natuurlijk ook lekker mee. Dan kunnen jullie samen op zoek naar de bizarre zwanenauto van een rijke Indiër, die auto waar een motor uit de achterklep komt, of die te gekke auto van James Bond…..in het Louwman Museum staat het allemaal. Een jongensdroom.

Wow, wat een klauw!

Ken je de Japanse spinkrab al? Toevallig wel eens van de Kokosnootkrab gehoord? Altijd al eens een stekelkrab van dichtbij willen zien? In SEA LIFE is de stoere gepantserde divisie te bewonderen. Wat? Stoere onderwaterdieren met grote klauwen.

 

 

Op avontuur door de natuurparken van Amerika

De allernieuwste film van het Omniversum, Natural Parks Adventure is een spectaculaire grootbeeldfilm over de adembenemende schoonheid en de bijzondere bewoners van de grootse natuurparken in Amerika. Met beelden van bijna buitenaardse landschappen, rode rotsformaties, reusachtige ijspegels, canyons, geisers, meren en rivieren tot besneeuwde bergtoppen die de wolken kietelen.

 

ZIE OOK: Ontdek de sport & vrije tijd mogelijkheden van Den Haag

 

Kidsfest op de Pier

Twee dagen langs staat De Pier weer volledig in het teken van Kidsfest. Maak je eigen piratenschip of totempaal en beschilder heus drijfhout of kom ballonnen vouwen. En dan niet in een workshopruimte, maar op een Pier.

Happy kidsweek in de Uithof

In de Uithof zorgen ze tijdens de voorjaarsvakantie voor Happy Kids,en zeg nou zelf: willen we dat niet allemaal? Tijdens de kidsweek krijgen ze op een speelse manier skiles. De kinderen worden ingedeeld naar niveau en leeftijd en voor de allerkleinsten is een stuk piste beschikbaar waar ze helemaal hun eigen gang kunnen gaan. De week wordt feestelijk afgesloten met een diploma of medaille en springen in de KidsZone.

 

 

Must see

Wat je natuurlijk niet mag missen als gezin bij een bezoek aan Den Haag is de Disney-klassieker en ‘all time favourite’: Beauty & the Beast in het AFAS Circustheater. De nieuwe Joop van de Ende musical, exclusief te zien in Den Haag. In de voorjaarsvakantie is er zelfs een ‘achter de schermen’ tour.

Insider tip: Weer of geen weer, de zee lonkt altijd! Voor een stevige strandwandeling (met pannenkoeken ter afsluiting natuurlijk), een rondje over De Pier of lekker eten in de haven. Even de wind door je haren en – gegarandeerd – je kunt er weer tegen.

Comments are closed.