Kamperen en alleen je koffer meenemen doe je bij Ready2Camp

Kamperen met alleen een koffer met travel essentials en genieten van het buitenleven zonder ook maar een tent op te zetten? Het kan met Ready2Camp van Flower Campings. Deze compleet ingerichte kampeeraccommodaties met vaste bedden en een eigen keuken en zijn ideaal voor wie af en toe gaat kamperen, thuis de bergruimte niet heeft of voor mensen die het eerst eens een keertje uit willen proberen.

Een accommodatie van Ready2Camp

Een accommodatie van Ready2Camp

Wat de reden ook is en wat voor camping in Frankrijk je ook zoekt – aan de Franse kust of juist in het binnenland – Flower Campings heeft een mooie stek. Ready2Camp kamperen kan retro in de kant en klare Cabanon tent, luchtig in de Air Seconds of de zelf samen te stellen My second home-tent, compleet met zonnepanelen. Want zeg nou zelf, met het voorjaar in aantocht komt ook de kampeerlust weer boven. Helemaal als je alleen maar een koffer hoeft in te pakken.

A la plage

‘s Morgens bij het wakker worden meteen de zee in, wie wil dat nou niet? Flower Campings heeft twee heerlijke Ready2Camp campings geselecteerd die perfect zijn om eens goed in het Franse strandleven te duiken. Vanaf Le Conleau in het Bretonse Vannes loop je zo het strand op. Geen zin in zand tussen je tenen? Dan is er het zwembad met zeewater of bij slecht weer het binnenbad. Ook Vannes zelf is een bezoek waard met de authentieke vismarkt, het pittoreske haventje en de schattige vakwerkhuisjes. Camping Robinson in Marseillan-Plage ligt aan de altijd azuurblauwe Middellandse zee. Wie van oesters houdt zit hier helemaal goed: het is de specialiteit van het dorp. Dat wordt een vakantie vol lekker eten, buiten genieten en leuke dingen doen aan de kust. En in slaap vallen bij het geluid van de golven…

 

ZIE OOK: Kamperen a la Airbnb

 

Zwemmen in het binnenland

Kamperen in het binnenland betekent bij Flower Campings niet dat er niet gezwommen kan worden. Integendeel. Alle locaties liggen aan het water of dat nou een meer, rivier of beek is. Zo is camping l’Arize in Ariège een heerlijke uitvalsbasis voor lange fietstochten door de Pyreneeën, een duik in de rivier of een duik in de geschiedenis met een bezoek aan de prehistorische grotten of een van de karakteristieke chateaus.

 

 

En hoewel ook Le Port de Lacombe niet aan de kust ligt, komen waterratten hier zeker aan hun trekken. De rivier de Lot, een zwembadcomplex compleet met glijbanen en kano’s en waterfietsen om erop uit te gaan. Zin in een dagje op het droge? Wandel – of rij – dan eens het stadje Conques, een van de tussenstops op de wereldberoemde route naar Santiago de Compostella.

Comments are closed.