Nog makkelijker naar Australië met airberlin

Australië trekt elk jaar meer vakantiegangers: sinds de start van de gemeenschappelijke vluchten van airberlin en Etihad Airways naar Australië in 2012 is het aantal wekelijkse one-stop-verbindingen via Abu Dhabi naar Melbourne, Sydney, Brisbane en Perth van deze luchtvaartmaatschappijen flink gestegen.
airberlin-seeaustralia-1

Momenteel staat de teller op 39 vluchten. In 2015 steeg het aantal passagiers dat bij airberlin een vliegreis naar Australië boekte met in totaal 46 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

 

ZIE OOK: Australië, Indonesië en Thailand meest geliefde verre reisbestemmingen

 

Om deze positieve trend verder te ondersteunen, heeft airberlin nu in samenwerking met Tourism Australia bij haar nieuwste speciale bestickering voor een echte Australiër gekozen. Op de buitenkant van de A320 met registratienummer D-ABNM prijkt nu een kangoeroe die nieuwsgierig uit een extra cockpitraam kijkt. De #seeaustralia Airbus wordt minstens een jaar lang op korte en middellange vluchten van airberlin ingezet.

airberlin-seeaustralia-2

Australië is booming en wij zijn trots op het feit dat wij samen met Etihad Airways vanaf Berlijn de snelste one-stop-verbinding naar Sydney kunnen aanbieden. De al jaren positieve ontwikkeling van de vraag naar reizen in Australië is inmiddels een constante factor op de verder zo dynamische reismarkt. Ons aanbod langeafstandsvluchten met Etihad en ongeveer 500 wekelijkse codeshare-vluchten met Virgin Australia op 14 binnenlandse routes in Australië bieden onze passagiers talrijke comfortabele reismogelijkheden op het hele continent.

John O’Sullivan, Managing Director van Tourism Australia, is blij met de succesvolle ontwikkeling van de samenwerking met airberlin en Etihad Airways en zegt:

“Onze samenwerking met Etihad Airways en airberlin is in de afgelopen jaren flink uitgebreid en wij werken intensief en gemeenschappelijk aan de uitbreiding van de vraag naar Australië op enkele van onze belangrijkste internationale markten.”

“De kangoeroe staat synoniem voor ons land. Hij heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld bij de wereldwijde promotie van Australië. Daarom zijn wij erg blij dat airberlin ons de mogelijkheid geeft om met onze ‘Skippy’ Duitse passagiers aan boord te verwelkomen”

Momenteel biedt de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland zeer goedkope vluchten naar Australië aan: tickets voor retourvluchten kunnen tot en met 14 maart 2016 worden geboekt vanaf 959 euro. De aanbieding geldt voor de reisperiode van 8 februari tot en met 30 juni 2016. Bovendien verloot airberlin op Facebook onder alle deelnemers aan een Australië-quiz een vakantie down-under voor twee personen. Vluchten kunnen op airberlin.com, telefonisch 24 uur per dag in het service center op 0180 6 – 334 334 (Duits vast telefoonnet: € 0,20 per gesprek/Duits mobiel netwerk: max. € 0,60 per gesprek) en in het reisbureau worden geboekt.

 

 

Comments are closed.