Op Valentijnsdag 20% korting voor zoenende bezoekers van Omniversum

Het koepeltheater Omniversum in Den Haag organiseert de Valentijnsactie ‘Kussen voor de kassa’. Bezoekers die elkaar op zondag 14 februari voor de kassa zoenen, krijgen twintig procent korting op twee entreekaarten. De eerste film start 11.00 uur, de laatste 20.00 uur. Deze aanbieding, waarmee Omniversum de liefde viert, geldt alleen op 14 februari.
Pandas

Programma

De grootbeeldfilms die zondag 14 februari in Omniversum draaien zijn:

  • 11.00 en 14.00 uur: Panda’s, the Journey Home. Volg met verteller Anna Drijver de tocht van de jonge panda Tao Tao naar de bamboebossen van China.
  • 12.00 uur: Giganten uit de IJstijd. Reis met Gijs Scholten van Aschat tienduizend jaar terug in de tijd voor een ontmoeting met sabeltandkatten, gigantische luiaards en mammoeten.
  • 13.00, 16.00 en 19.00 uur: Mysteries of the Unseen World. Griezel, lach en verwonder je met Maurice Lede om minuscule beestjes, grootse ontdekkingen en vliegensvlugge situaties.
  • 15.00 uur: South Pacific. De jonge eilandbewoner Jawi en verteller Rifka Lodeizen leiden je rond in het tropische (onderwater)paradijs van West-Papoea.
  • 17.00 uur: Under the Sea. Verteller Tygo Gernandt voert je mee in een onderwateravontuur naar enkele van de meest exotische locaties op aarde.
  • 18.00 uur: Jerusalem. Een inspirerende reis met verteller Frank Rigter naar een van de oudste en voor velen heilige steden ter wereld.
  • 20.00 uur: D-Day, Normandy 1944. Verteller Thom Hoffman en filmtechnieken zoals animatie, CGI en live actie brengen de geallieerde invasie tot leven.

 

ZIE OOK: Sport & Vrije tijd in Den Haag

 

Het programma is onder voorbehoud. Het advies aan bezoekers die naar Den Haag komen is om vooraf te reserveren.

 

 

Comments are closed.