Ook Tony Neef mee op musicalcruise

Tijdens de Vakantiebeurs kondigde Cruise Travel een musicalcruise aan ter gelegenheid van haar dertigjarige jubileum. Inmiddels is bekend dat ook Tony Neef meegaat op deze exclusief bij Cruise Travel en ANWB te boeken cruise naar de Noorse fjorden.
musical-cruise-cruisetravel

8-Daagse reis

Gasten vertrekken op 11 juni comfortabel vanuit Rotterdam met het gelijknamige schip van Holland America Line. De 8-daagse reis is volledig verzorgd en voert langs de adembenemende Noorse fjorden. Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

 

ZIE OOK: Cruisen met Cruise Travel

 

Tony Neef is een veelzijdige musicalartiest en tekstschrijver. Zo schreef hij de tekst voor de nummer 1-hit “Jij bent zo” van Jeroen van der Boom. Hij speelde hoofdrollen in musicals als Miss Saigon, Chicago, Saturday Night Fever, Les Misérables, Annie, Sonneveld en The Sound of Music. Ook in diverse kleinkunstprogramma’s voelt hij zich op zijn plek. Op dit moment is hij te zien als Lumière in Beauty and the Beast.

 

 

Naast Tony Neef verzorgen ook musicalsterren Pia Douwes, Stanley Burleson en Sophia Wezer exclusieve optredens aan boord. Daarnaast zal aanstormend talent van de Frank Sanders Musical Akademie acte de presence geven. Tijdens een cocktailparty en meet&greet kunt u kennismaken met de artiesten aan boord.

 

 

Comments are closed.