GeniusTravel breidt uit met 1,4 miljoen appartementen

GeniusTravel, ‘s werelds eerste online reiszoekmachine die zoekt op jouw budget, zal vanaf nu vakantiegangers via de website de mogelijkheid geven om uit maar liefst 1,4 miljoen appartementen en verschillende attracties te kiezen.

GeniusTravel

GeniusTravel

Eerder kon je via GeniusTravel al zoeken naar hotels (Booking.com), vluchten (Skyscanner.com) en autoverhuur (Rentalcars.com). Wil jij graag een mooie reis maken binnen jouw budget? Vanaf nu kan je door de toegevoegde mogelijkheden de gehele reis, van vlucht tot activiteit, via GeniusTravel zoeken.

 

ZIE OOK: Een week Dubai met kinderen

 

Het idee van GeniusTravel is dat je meer uit jouw vakantie budget kunt halen door jouw zoekopdracht te beginnen met de prijs in plaats van de bestemming.

GeniusTravel probeert voor elke reis jouw zoekopdracht zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kan er nu in een straal van een bepaald aantal (kilo)meters een zoekopdracht uitgevoerd worden. Mocht je bijvoorbeeld een weekendje weg willen maar het paspoort thuislaten, dan kan je via deze optie een mooi hotel vinden op rijafstand. Of bijvoorbeeld een hotel zoeken in de buurt van een bepaalde attractie.

 

 

Niet alleen de toevoeging van GeniusApartments en GeniusTiqets is een verandering voor het Amsterdamse bedrijf, GeniusTravel zal ook voor India beschikbaar zijn.

 

 

GeniusTravel’s oprichter Gennie Freen:

‘De lancering van GeniusApartments en GeniusTiqets en onze uitbreiding naar de Indiase markt is een spannende periode van groei voor GeniusTravel. We weten dat we de eerste reiszoekmachine op basis van budget zijn, die ervoor zorgt dat klanten hun reis kunnen boeken zoals zij dat willen. Nu kunnen we elke bezoeker nog meer keus geven om het meeste uit hun budget te halen.’

GeniusTravel is nu verkrijgbaar op desktop, voor mobiel gebruik en op de app (iOS en Android) in zeven verschillende talen en zes verschillende valuta.

Comments are closed.