E-visum voor Turkije met ideal betalen

Wil je een visum voor Turkije aanvragen, maar wil je de visumaanvraag niet met een creditcard betalen? Dan ben je bij visumaanvragen.org op de goede plek. Bij hun kun je gemakkelijk en snel een e-visum aanvragen en betalen met iDeal. Nadat je de visumaanvraag hebt betaald, ontvang je deze binnen 24 uur in je mailbox.
online-e-viusm-turkije-banner

Als u op vakantie gaat naar Turkije dan heeft u hiervoor een visum nodig. Dit officiële document wordt door de Turkse overheid afgegeven. Zonder een geldig e-visum komt u het land niet binnen.

Betaal uw visumaanvraag via iDeal

Sinds begin 2015 is het verplicht om een visum voor Turkije online aan te schaffen. Dit visum wordt ook wel het e-visum genoemd. U kunt uw visum voor Turkije niet meer bij aankomst op de Turkse luchthaven aanschaffen. Dit kan enkel nog online.

Het is een mogelijkheid om deze aan te vragen via de website van de Turkse overheid. Deze website beschikt echter over 2 grote nadelen. Zo is deze site geheel in het Engels. Hierdoor ontstaan er nogal eens misverstanden. Daarnaast kunt u hier uw visumaanvraag enkel betalen met een creditcard. Als u geen creditcard heeft of hier niet mee wilt betalen dan is het dus onmogelijk om via deze website een visum aan te vragen. Gelukkig biedt visumaanvragen.org een goede oplossing. Bij hun kunt u uw visumaanvraag namelijk wel via iDeal betalen. Zo betaalt u uw visum dus gewoon via uw eigen bank. Wel zo vertrouwd!

De website is geheel in het Nederlands. Als u een visum via hun site aanvraagt dan loopt u het aanvraagformulier heel eenvoudig door. Zodra u het aanvraagformulier heeft ingevuld en uw visumaanvraag heeft betaald, nemen zij uw visumaanvraag direct in behandeling. Ze sturen uw aanvraag door naar de Turkse visumdienst. Hier wordt uw aanvraag doorgenomen en behandeld. U krijgt dan binnen 24 uur uw visum per e-mail van hun toegestuurd.

Een geldig identiteitsbewijs

Als u een visum voor Turkije aan wilt vragen dan heeft u hier een geldig identiteitsbewijs voor nodig. Dit kan een paspoort of een Europese identiteitskaart zijn. Vanaf de startdatum van uw visum moet deze nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Controleer dan ook eerst goed of dit zo is. Wanneer uw identiteitsbewijs korter geldig is dan is het onmogelijk om een e-visum aan te vragen. U dient dan eerst een nieuw paspoort of een nieuwe identiteitskaart aan te vragen. Zodra u uw nieuwe paspoort of identiteitskaart heeft ontvangen, kunt u een visum voor Turkije aanvragen.

180/90 dagen regel

Het e-visum voor Turkije is 180 dagen geldig. Binnen deze periode kunt u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. U kunt dus diverse keren naar Turkije reizen, zolang u maar binnen de 90 dagen blijft.
fred-van-eijk-club-med-palmiye-kemerturkije-zeilboot

 

ZIE OOK: Club Med Turkije herontdekt

 

Een e-visum voor Turkije kunt u maximaal 3 maanden voor uw reis aanvragen. Het is onmogelijk om dit eerder te doen. De ambassade neemt uw aanvraag dan niet in behandeling. Visumaanvragen.org biedt u de mogelijkheid om uw visumaanvraag al eerder te doen. Op een later tijdstip kunnen zij het e-visum dan voor u aanvragen.

Ontdek onze voordelen

Het voordeel van de service is dat u zelf geen omkijken meer heeft naar uw visumaanvraag. De service biedt u dan ook tal van voordelen, zoals:

  • Een snelle levering van uw visum: zij leveren uw visum binnen 24 uur
  • Een vertrouwde betaaloptie: u kunt uw visumaanvraag betalen via iDeal. U betaalt uw visum dus gewoon via uw eigen bank.
  • Geen stress: zij regelen uw hele visumaanvraag. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Als u een visum via de website aanvraagt dan regelen zij alles voor u. Zij handelen de visumaanvraag dan helemaal voor u en mailen het visum binnen 24 uur naar u toe. U dient het visum uit te printen en mee te nemen als u naar Turkije reist. Voor deze complete service hanteren zij een scherp tarief van 25 euro per persoon per visumaanvraag.

 

 

Comments are closed.