Val Thorens gekozen tot beste skigebied van Europa

Val Thorens is voor het 3e opeenvolgende jaar gekozen tot ‘’Beste Europese Skibestemming’’ en voor 9 andere gerenommeerde internationale skigebieden geëindigd waaronder Kitzbühel (Oostenrijk), Gstaad (Zwitserland), Saalbach (Oostenrijk), Are (Zweden), L’Alpe d’Huez (Frankrijk) en La Plagne (Frankrijk). Het is de eerste keer dat een Europese bestemming drie keer achter elkaar gewonnen heeft met bovendien een grote voorsprong op zijn concurrenten.

Val Thorens

Val Thorens

European Best Destinations heeft de VVV van Val Thorens tot een van de beste Europese VVV’s uitgeroepen, met een promotie die zich kan meten met grote bestemmingen zoals Parijs, Amsterdam en Lissabon en soms zelfs de capaciteiten van bepaalde nationale verkeersbureaus overtreft.

 

ZIE OOK: Val Thorens dé tip voor een wintersport met Pasen

 

2015 was een recordjaar met 33% meer stemmers afkomstig uit 97 landen tijdens de 10-daagse competitie. Ruim een derde heeft Val Thorens erkend en geprezen als excellente bestemming vanwege de nieuwe manier van communiceren waarbij Val Thorens als een echt merk neergezet wordt.

 

 

De prijs ‘’ European Best Destinations’’ wordt uitgegeven door een Europese organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling en de promotie van cultuur en toerisme in Europa.

Na reeds onderscheiden te zijn als beste skigebied van Frankrijk, worden de inspanningen en passie van de teams van Val Thorens nu opnieuw bekroond.

 

 

Alle partners en dienstverleners doen hun uiterste best om de beste skicondities aan te bieden gedurende het gehele seizoen om een onvergetelijke vakantie met het gezin of met vrienden te beleven.

Grégory Guzzo, directeur van de VVV van Val Thorens:

Val Thorens is zojuist voor het derde opeenvolgende jaar opnieuw gekozen tot ‘’Beste Skigebied van Europa 2016’’. Een compliment voor onze klanten, onze teams en spelers. Een erkenning voor de vele inspanningen en al het werk. Val Thorens is een gebied van pioniers en mensen die houden van uitdaging, die zich continu inzetten voor vooruitgang en niet aarzelen om risico te nemen en hun naam ieder jaar weer op het spel te zetten. Wij hebben excellente klanten die van ons skigebied houden en bereid zijn dit met hun stem uit te drukken. Het is dus goed voor hen dat we hiervoor knokken. De show must go on om ons skigebied op een steeds hoger niveau te tillen!

Comments are closed.