Val Thorens dé tip voor een wintersport met Pasen

Val Thorens is de beste bestemming voor wie met Pasen of later in april nog wil genieten van een wintersportvakantie waarbij een dik pak sneeuw gegarandeerd is. Zo luidt de conclusie na een onderzoek van WaarLigtdeSneeuwWel.nl, naar historische- en actuele sneeuwdata in combinatie met de gemiddelde prijs van een wintersport vakantie voor deze periode.
val_thorens_dw_1

Goedkoper

“De perceptie bestaat dat het in April over en uit is met de sneeuw.” aldus sitemanager Esmeralda van Dasselaar van www.waarligtdesneeuwwel.nl. “Maar als je weet waar je moet zijn is het in de Paasvakantie niet alleen aanzienlijk goedkoper, maar ook veel aangenamer om te skiën dan bijvoorbeeld de Krokusvakantie. Op de site staat een overzicht van alle bestemmingen waar je in april nog prima terecht kunt voor een redelijke prijs. Val Thorens springt er overigens echt met kop en schouders bovenuit. In april scoort de bestemming een skifactor van 9,9 en daarnaast zijn er ook lastminute nog verrassend betaalbare reizen”, aldus Esmeralda.

 

ZIE OOK: Lenteskiën in Val Thorens

 

Gericht kiezen met Waarligtdesneeuwwel.nl

Waarligtdesneeuwwel.nl biedt bezoekers de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, geven hun maximum reisbudget aan en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

 

 

Comments are closed.