Brand USA Paviljoen maakt zich op voor Vakantiebeurs 2016

Het Brand USA Paviljoen is volop in de voorbereiding voor de aankomende editie van de Vakantiebeurs. Met wederom bijna 1000 vierkante meter is het paviljoen inmiddels een vaste pijler op de beurs.

Discoveramerica.com, het Verkeersbureau van de USA

Discoveramerica.com, het Verkeersbureau van de USA

Met de komst van Texas, Colorado, Oregon, Florida en Travel South USA, waarin de 12 zuidelijke staten hun krachten bundelen, zijn dit jaar meer staten dan ooit vertegenwoordigd. Daarnaast bundelt een flink aantal gespecialiseerde touroperators, airlines en autoverhuurders hun krachten door samen in het Brand USA Paviljoen reizigers te adviseren. Als vanouds wordt het paviljoen opgeluisterd door een sfeervol café, live muziek en smaakvolle hapjes en drankjes. Ook dit jaar doet het paviljoen mee aan de Culinaire Route, dat geeft alvast een letterlijk voorproefje van de meest tot de verbeelding sprekende reisbestemming: Amerika!

 

 

Van alle markten thuis in één gezamenlijk Brand USA Paviljoen

Goed nieuws voor diegenen die een reis naar de Verenigde Staten plannen: dit jaar zijn meer staten dan ooit vertegenwoordigd in het Brand USA Paviljoen. Naast Florida en Oregon, die vorig jaar ook van de partij waren, hebben ook Colorado en Texas een stand. De grote nieuwkomer dit jaar is Travel South USA, het samenwerkingsverband van de 12 zuidelijk staten: Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Missouri, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia.

 

ZIE OOK: Ga op ‘wintercation’ naar Oregon

 

Naast de regionale verkeersbureaus zijn reisorganisaties ArizonaPlus, Travelhome, GoAmerika, GoMotorbiking, Tioga Tours, Le Beau Reizen, America’s Tent Lodges en America Travel Guide aanwezig. Luchtvaartmaatschappij airberlin, autoverhuurder Alamo.nl en de Amerikaanse overheid die informeert over het visumaanvraagsysteem ESTA maken het plaatje compleet. Kortom: vanaf 13 januari is het Brand USA paviljoen in Hal 3 dé ontmoetingsplek voor Amerika-liefhebbers.

Algemene informatie via Visit USA Nederland

De algemene informatiebalie in het Brand USA Paviljoen wordt ook dit jaar onder leiding van Visit USA Nederland bemand. Hier kan men terecht met vragen over alle bestemmingen, ook voor steden en staten die niet in het paviljoen staan. Gepassioneerde USA reizigers staan beursbezoekers hier graag te woord. Visit USA verspreid de handzame Travel Planner met informatie over reizen naar en in de USA en een beschrijving van alle staten. De Discover America Guide, een mooi glossy magazine gemaakt door Brand USA, wordt ook verspreid door Visit USA of kan hier online aangevraagd worden.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

In 2014 bezochten bijna 620.000 Nederlanders de Verenigde Staten. Een stijging van maar liefst 4,5% ten opzichte van 2013 en dat ondanks een ‘slechte’ dollarkoers. Amerika is de populairste reisbestemming buiten Europa; 4% van alle Nederlanders reist per jaar naar Amerika. Samen met België en Luxemburg zijn deze cijfers goed voor een totaal van ruim 915.000 bezoekers vanuit de Benelux. Het streven van Visit USA is om het aantal Benelux reizigers naar 1 miljoen te krijgen in de komende jaren. Een doel dat zeker haalbaar is, gezien de gestage stijging van alle drie de markten. De populariteit van Amerika is deels te wijten aan de groei van het aantal vluchten. Ook dit jaar werd het vluchtaanbod richting de Verenigde Staten weer uitgebreid met de rechtstreekse vlucht naar Salt Lake City van KLM/Delta. Airberlin maakte vorige week bekend komend seizoen te gaan vliegen op Boston, Dallas en San Francisco.

 

 

Comments are closed.