Ga op ‘wintercation’ naar Oregon

Samen met acht regiopartners heeft Travel Oregon winteravonturen samengesteld om te belichten waarom Oregon de ideale winter-getaway is. Lijkt het je wel wat om op besneeuwde bergtoppen te genieten van het indrukwekkende uitzicht; of aan de kust walvissen te spotten en lekker uit te waaien; heerlijke Pinot Noir te proeven of verschillende biertjes van een micro-bierbrouwerij?

Ontdek hier waarom een wintervakantie naar Oregon in 2015 een absolute ‘must’ is.
mount-hood-oregon

Reisprogramma’s

Op de website van Travel Oregon vind je een uitgebreide pagina met voorbeelden van reisprogramma’s, inspirerende reisverhalen en adresjes. Selecteer een van de acht regio’s en ontdek wat voor winteractiviteiten er zijn in: Central Oregon, Mt. Hood/Gorge region, Eastern Oregon, Mt. Hood Territory, Bend, the Coast, Willamette Valley en Medford.
 
ZIE OOK: Vlieg met Icelandair vanaf Amsterdam, via IJsland naar Oregon
 
In Oregon vind je 13 skigebieden met een grote variëteit aan pistes. Zoals bijvoorbeeld de Mt. Hood Skibowl met maar liefst 65 verschillende afdalingen. Ook is dit de enige plek in Amerika waar je ’s avonds kunt skiën, 34 afdalingen zijn dan verlicht. Daarnaast vind je over de gehele staat verschillende knusse locaties waar je kunt opwarmen bij de openhaard en heerlijk kunt eten en drinken. Culinaire liefhebbers krijgen geen spijt van een bezoek aan Oregon. Bezoek bijvoorbeeld het Oregon Truffle Festival wat plaatsvindt in Portland en Yamhill van 15 tot 18 januari en in Eugene van 23 tot 25 januari.
 

 

Comments are closed.