Inspiratieplatform WintersportAmerikaCanada gelanceerd

Reisverslagen, praktische tips, leuke weetjes, bestemmingsinfo en nieuwtjes over wintersport in Noord Amerika. Dit is vanaf nu te vinden op WintersportCanadaAmerika.nl. Een inspiratieplatform voor skiën in Noord Amerika, geïnitieerd door reisorganisatie Time Out Tours. Sinds 2010 profileert deze ski-touroperator zich met www.SkieninCanada.nl en www.SkieninAmerika.nl als skispecialist op dit continent.

edmonton-wintersport

Mythes doorprikken en inspireren

“Door de jaren heen merkten we dat er nogal wat mythes bestaan over skiën in Noord Amerika,” vertelt directeur Else Schepers. “Te duur, te ver, te hoog, alleen voor skicracks.. Onzin, ik ben overal geweest en die beeldvorming is echt te eenzijdig. Zo hoeft een week skiën in Canada – inclusief vlucht – niet duurder te zijn dan een week in bijvoorbeeld Val Thorens of Ischgl. Dankzij de directe vluchten is je reistijd niet veel langer dan een autoreis naar een Europese skibestemming. Daarom wilde ik een podium creëren om onze ervaringen, insidertips en reisverhalen te kunnen delen. Daarnaast is er ruimte voor gastblogs en besteden we aandacht aan hele praktische informatie zoals bagage, visa, klimaat en verkeersregels”.

Reizen op maat

Op WintersportCanadaAmerika.nl is geen concreet aanbod van skireizen naar Noord Amerika. Wel bestaat de mogelijkheid een offerte op te vragen of door te klikken naar de boekingswebsites SkieninCanada.nl of SkieninAmerika.nl. “Een skivakantie naar Amerika of Canada boek je niet zomaar online. Dus het liefst hebben we persoonlijk contact om precies te weten wat nu de wensen en verwachtingen zijn. En dan nemen we ouderwets de tijd om even een praatje te maken, want dat vinden we eigenlijk het allerleukst…

 

ZIE OOK: Bezoek de grootste reismarkt voor Canada en USA in Zeist

 

Time Out Tours is al sinds 1978 actief als wintersportspecialist. Naast het aanbod op SkieninCanada.nl en SkieninAmerika.nl bieden zij al ruim 35 jaar wintersportreizen naar Frankrijk, onder het label SkieninFrankrijk.nl. En vanaf 2007 richt eigenaresse Else Schepers en haar team zich met SkiExclusief.nl ook op reizen voor de luxe wintersporter naar Europese skibestemmingen.

Comments are closed.